PRÁVĚ ČTETE

5 nápadů na opravdové zimní rande

5 nápadů na opravdové zimní rande

Když se podívám z okna, toho sněhu v hlavním městě moc není. Tedy vlastně žádný. A protože jsem původem děvče z hor, sníh mi poslední léta strašně chybí. To proto mám asi takovou nepřekonatelnou chuť na pravou zimní romantiku. A co vy, kam byste se svým miláčkem vyrazili na dokonalé zimní rande vy?

1. Jděte bruslit

Inspirace
fotografie

Kdy jste se byli naposledy bruslit? V zimě? A na ledě? Já hodně dávno. Proto jsem po pěti letech v Praze konečně oprášila brusle a vyrazila na zimní stadion. A musím se přiznat – bylo to jako „zamlada“. Vřele doporučuji.

2. Zahřejte se v kavárně 

Inspirace
fotografie Kellie Kano Photography

Určitě neznám nic lepšího, než když se po procházce zimní krajinou nebo zasněženým městem, můžete zašít do vaší oblíbené kavárny nebo horské chaty (s krbem jako bonus) a vzájemně si ohřívat promrzlé ruce u hrnku dobrého čaje nebo kávy.

3. Vyberte vánoční stromek

prombee
fotografie  Lilybridal

Tento bod jsem tu zařadila záměrně – jako výzvu pro příští rok. Nevím jako vám, ale mně se první sníh vždy spojí se sváteční atmosférou. A je opravdu krásné všechny drobnosti kolem příprav a výzdoby na svátky sdílet společně, nemyslíte?

4. Jděte na procházku

Inspirace
fotografie Courtney Beck

A když už jsme byli při té procházce, určitě se jděte projít i do přírody. Pohled na sluncem zalitou zasněženou krajinu bude stát určitě i za zvěčnění. Co tak spojit tuto procházku se společným focením?

5. Projeďte se kočárem

Christmas Backdrops for photography
fotografie backdrops

Co by to bylo za romantické zimní rande, pokud byste se nesvezli kočárem, zabalení do deky a ruku v ruce se kochali krásou zimy. Pokud se někdy dostanu do New Yorku v zimě, toto bude určitě jedna z věcí, kterou budu chtít zažít. A ještě to bruslení…



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Dajda

    29 ledna

    V Brně není ani kočár a po vánočních stromcích ani památky 🙂

    • 2 února

      To ani v Praze a sněhu tu letos taky moc nebylo 🙁
      Ale stačí si zajet někam na hory a tam se určitě alespoň jedna věc ze seznamu najde 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba