Nedělní snění

Nedělní snění

Krásný nedělní večer. Pojďte se spolu se mnou opět na chvíli zasnít, dřív než nám začnou povinnosti pracovního týdne. Už delší dobu se mi v záložce internetových odkazů pod tajným označením „read“ hromadí množství odkazů, na které jsem narazila, zaujal mě název, ale času na čtení bylo málo. Postupně se tímto seznamem probojovávám a zjišťuji, že mnoho článků se paradoxně týká kreativního bloku. Ano, bloku s písmenkem K. A to se mi už nad hlavou rozsvítila malá komiksová žárovka – jak je možné, že jsem si toho nevšimla dřív, co s tím teď budu dělat, jak se s tím poperu? Naštěstí jsem se díky mému předlouhému seznamu k dostala pár dobrým radám a postupně se snažím dostat zpět do staro-nových kolejí. A proč vlastně? Protože tento můj malý kreativní koutek plný jemné krásy a úžasné energie prostě miluji. A jak s něčím podobným bojujete vy?

Vizáž //
Pokud si lámete hlavu nad tím, jak se ve svůj svatební den namalovat nebo učesat, nezoufejte. Čerstvá dávka inspirace pro vás právě dorazila. 
Letní koktejl //
Osvěžení v létě není nikdy dost. Tento drink se jmenuje The Molly Jane a kromě receptu tu najdete i jednoduchý návod, jak si připravit levandulový sirup. 
Focení //
Letní lásky nemusí trvat jenom jednu sezonu. Pokud ta vaše trvá už několik le(é)t, kdy jindy se postavit před objektiv a všechnu tu lásku jednou provždy zachytit?
Židličky //
Máte rádi styl svatby na farmě? Dnes si určitě přijdete na své. Tato je totiž plná krásných detailů – nejen originálně ozdobené židličky – a určitě se vám budou líbit i svatební šaty.
Zásnuby //
Ještě pořád hledáte originální způsob, jak vaši milovanou požádáte o ruku? Tu je jedna vizuální rada, jak do toho praštit třeba příští rok na Valentýna.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba