Nedělní snění

Nedělní snění

Další letní víkend je téměř za námi. Člověk úplně zapomene na to, jak v létě rychle utíká čas. Sedíte na zahradě, vychutnáváte si podvečerní vánek v příjemné společnosti a jste šťastní a vděční za lidi, které máte kolem sebe. A ani se nenadějete, víkend je za vámi. Škoda, že netrvá déle – alespoň o jeden den. Poměr 3:4 by byl mnohem snesitelnější. Přesto všechno miluju letní nedělní rána. Když je město ještě vylidněné, vzduch svěží a já kráčím na nedělní brunch s kamarádkou. Je to taková naše malá milá tradice, sice nepravidelná, ale o to příjemnější. Doháníme čas, nacházíme nová místa a prokecáme hodiny o těch nejdůležitějších věcech na světě. Vždyť od čeho jsou kamarádky?

Šaty //
Když nevěsta od začátku ví, u koho si vybere svatební šaty. A hned dvoje (ty druhé na večerní párty). Podívejte se na úchvatnou práci nejen návrhářů, ale i fotografa.
Korsáž //
Američané mají za sebou svátek “4th of July”, který je typický červeno-modro-bílou barevnou kombinací. V tomto duchu se nese i celé focení inspirované právě tímto svátkem. 
Družičky //
Naprosto skvělá volba – proč si lámat hlavu nad tím, jak sladit vaše družičky. Jednoduše je oblečte do bílé. A na této svatbě se toho povedlo ještě mnohem víc.
Střevíčky //
Nejen tyto střevíčky, ale i celá svatba jsou naprosto elegantní. Jemné, minimalistické detaily jsou navíc inspirovány létem a mořem.
Účes //
Pokud se vám líbí nejen tato nevěsta, ale také její účes, není nic snazšího jako kliknout na odkaz a podívat se, jak na to.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba