PRÁVĚ ČTETE

5 Instagramových účtů, které se vyplatí sledovat...

5 Instagramových účtů, které se vyplatí sledovat

V dnešní online době komunikujeme, sdílíme a inspirujeme se převážně prostřednictvím sociálních sítí. Facebook se stal téměř každodenní součástí mnoha z nás, už jsme si také zvykli na Pinterest a stále populárnější je u nás už i Instagram. Já sama ho používám dost často a nedávno jsem jeho prostřednictvím sdílela svých 100 šťastných dnů, o čem vám napíšu snad již brzy. Ale věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím 5 mých oblíbených instagramových účtů, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci.

Style Me Pretty

Instagram Style Me Pretty
Style Me Pretty je nejznámější, a řekla bych že i největší, svatební blog na světě. Najde se tu každá stylová a moderní nevěsta, která chce svůj svatební den proměnit v nezapomenutelný zážitek. Já sama tu brouzdám a hledám inspiraci asi nejčastěji, protože pro blog vybírají opravdu to nejkvalitnější co svatební svět nabízí.
Instagram @smpweddings

Hey Gorgeous Events

Instagram Hey Gorgeous
Hey Gorgeous Events je moje srdeční záležitost. Rhiannon a její příběh je něco jako splněný sen. Je to mladá dáma, která možná i díky vlastní svatbě obrátila svět svatebních agentur tak trochu naruby. Mám ráda její jemný styl a obdivuji její kreativitu, ale hlavně, miluji její cit pro detail.
Instagram @heygorgevents

Jen Huang Photography

Instagram Jen Huang Photo
Jen Huang je nejen svatební fotografka s USA. Každý její záběr je plný lehkosti, nenucenosti, dech beroucího světla a krásných emocí. Její instagram si proto zamilujete hned na první pohled.
Instagram @jenhuangphoto

100 Layer Cake

Instagram 100 Layer Cake
100 Layer Cake, neboli dort, který má 100 pater, je další známý americký svatební blog, plný originální inspirace. Většina z těchto blogů funguje formou exkluzivity, proto se nemusíte bát, že byste zde narazili na na svatbu, kterou jste viděli už někde jinde.
Instagram @100_layercake

Entouriste

abstract-textured-photography-backdrops
Pokud hledáte zdroj inspirace pro vaši svatební cestu, právě jste ho našli. Entouriste je něco jako blog, který sdružuje fotografie z cest nejen svatebních fotografů. Tyto fotografie jsou pak doplněny o krátké povídání a o rady typu kde se ubytovat, kde se dobře najíst a podobně.
Instagram @entouriste

A jeden bonus na závěr…

Peter & Veronika

Instagram Entouriste
A jako bonus na závěr jsem si pro vás nechala něco z “domova”. Petra a Veroniku vám asi představovat nemusím, určitě je každý znáte. Jsou totiž jedni z mála u nás, kteří mají svůj Instagram naplněný krásnou svatební inspirací téměř po okraj.
Instagram @peterandveronika


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba