Nedělní snění

Nedělní snění

Já vím, budu se opakovat – vídáme se tu málo. Celý předchozí týden jsem se to snažila napravit. Hlavně věcmi a povinnostmi, které bylo potřeba dát do pořádku, a které nejsou navenek na blogu moc vidět. Dát dohromady odpovědi na všechny maily (a stále ještě všechny nejsou hotové), uspořádat si nové myšlenky a nápady, aby to tu nebylo pořád o tom samém, a abyste zde nacházeli stále novou a novou inspiraci. Zachovat to staré, co přináší radost mně i vám, no a začali jsme s přípravami dalšího čísla You&Me, abyste měli i na konci léta co číst. Doufám tedy, že se tu budeme odteď potkávat o trochu víc. A začneme hned dnes – malou ukázkou toho, co mě v posledních týdnech na zahraničních blozích zaujalo nejvíc.

Květinové //
Díky tomuto květinovému menu jsem se dostala ke krásnému, do zlata a meruňkova laděnému, inspiračnímu focení.
Girlanda //
Jak na květinovou girlandu, třeba z takových karafiátů? Na tomto linku najdete vše, co k tomu bude potřeba.
Emoce //
Pokud jste někdy snili o svatbě na Hawaii, podívejte se na tuto krásnou svatbu plnou neskrývaných emocí a krásných detailů.
Dort //
V jednoduchosti je krása a v tomto duchu se nesla i celá tato svatba. Podívejte se na spoustu krásných fotografií, které to zachycují.
Oslavujte //
Jste “classy” a přemýšlíte, jak originálně pojmout vaše předsvatební focení? Nechte se inspirovat tímto výjimečným focením s opravdu stylovým veteránem.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba