Nedělní snění

Nedělní snění

Miluji léto, a co vy? Dny, jak tento svádějí k lenošení, nejlépe někde u vody. V případě, že není po ruce pláž s dokonale bílým pískem, doporučuji minimálně koupaliště nebo nejbližší jezero. Ležet, vypnout, relaxovat a přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta. No taková svatba v krásný teplý letní den může být docela náročná událost. Počasí je sice dokonalé, ale představa trávit celý den v dlouhých svatebních šatech nebo dokonale padnoucím obleku, už tak lákavá není. Řešením by mohlo být uspořádat svatbu v plážovém stylu někde u vody, nebo odsunout všechny svatební aktivity až k večerním hodinám. Jedno i druhé má své výhody a je už jen na vás, jak se rozhodnete. Na jedno však určitě nezapomeňte, a to je pohodlí. Nejen vás, ale i vašich hostů.

Nevěsta //
Není krásnějšího pohledu, než šťastná a vysmátá nevěsta. Rozhodně se podívejte na celou tuto svatbu u pláže, protože je prostě dokonalá!
Krabička //
Jak originální! Kdo by v tomto případě mohl odmítnout žádost o ruku? Perfektní spojení starého s novým a já tleskám kreativitě.
Předsvatební focení //
Právě teď je ideální čas na předsvatební focení. Dokonalé světlo, pořád příjemně teplo, můžete vyrazit na procházku bez toho, abyste se obávali deště…
Pláž //
Jenom vy, vaše láska, písek a moře. Je právě toto představa vašich dokonalých líbánek? Nebo jste spíše cestovatelé a chystáte se dobrodružný roadtrip?
Pitný režim //
Uprostřed teplých letních dnů nezapomínejte na pitný režim ani na své svatbě. Dbejte na to, aby byl dostatek osvěžujících nápojů pro každého.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba