Nedělní snění

Nedělní snění

Jelikož se tento víkend nesl spíše v duchu padesáti odstínů šedi (a tím nemyslím tu šťavnatější část tohoto příběhu), rozhodla jsem se vám posledních pár hodin tohoto víkendu trochu barevně osvěžit. Možná už někteří z vás, co čtete zprávy na facebooku víte, že mě tento týden čeká jedno malinké osobní jubileum. Své narozeniny jsem nikdy nijak zvlášť neprožívala. Spíše jsem je brala jako příležitost potkat se se všemi, kteří jsou mému srdci blízcí a možnost společně prožít příjemný den. No letos jsem zahájila útočnou taktiku. V sobotu jsem oficiálně vyhlásila narozeninový týden a v tomto duchu se ponese i zbývajících pět dní. Takže, nažhavte repro bedny, párty právě začíná!

Lodičky //
Představte si to – vysněné sněhobílé svatební šaty, k tomu tyto cyklamenové Diorky. Já už mám živý obraz téměř před sebou – dokonalost!
Koblihy //
A když už jsme u té dokonalosti… Tyto koblížky vypadají luxusně. Nebojte se experimentovat i s různými druhy sladkostí a dezertů.
Barvy //
Opravdu odvážná kombinace, no naprosto originální. Fialová, modrá, růžová a puntíky – stylový ženich “jaksepatří”. Šli byste do toho?
Korsáž //
Zajímavé korsáže, neboli vývazky zaujmou nejen oko šikovného fotografa, ale také vaše svatební hosty. Připravte mini variantu pro rodiče, případně kamarády ženicha.
Květiny //
Divoké, neposedné, barevné – přesně tak si představuji dokonalou květinovou výzdobu. Není potřeba mít stoly přeplněné kytkami, postačí opravdu šikovná květinářka.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba