PRÁVĚ ČTETE

Seznamte se s… pompom – příběhy na pap...

Seznamte se s… pompom – příběhy na papíře

Viděli jste už svatební oznámení, které by vyprávěli příběh? Takový váš soukromý příběh lásky na kousku papíru. To je přesně to, s čím vám pomůže mladý, kreativní pár, který věří na lásku a stojí za zrodem slovenské značky pompom – příběhy na papíře.

A co nám o sobě a o své značce prozradili Monika a Martin, jejichž svatbu jste mimochodem měli možnost vidět před nějakým časem na blogu? To si můžete přečíst právě teď:

Každá svatba v sobě skrývá svůj vlastní příběh. Začněte jeho vyprávění netradičním svatebním oznámením a pokračujte dále vytvořením pozvánek ke svatební tabuli, menu lístkem nebo popisky. Vytváříme pro vás netradiční svatební oznámení. Pomáháme vám vytvořit prvotní dojem ze svatby pomocí dokonalého příběhu na papíře. Naše zkušenosti v oblasti grafického designu, láska k barvám, písmenkům, ruční tvorbě, využívání ekologických materiálů, různých dokončovacích prací a zároveň vysoko kvalitní tisk, jsou znaky poctivé práce.

pompom – příběhy na papíře najdete na jejich webu, blogu nebo facebooku

pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri

Rychlé interview

Jar, léto, podzim nebo zima…
…september.

Tři slova, které vás vystihují…
…príbeh, papier a ručná práca.

Co vás inspiruje…
…ľudia a ich príbehy, ktorými sa inšpirujeme pri tvorbe svadobných oznámení.

Na své práci milujete…
…vytváranie nových príbehov. Nekonečné možnosti kreativity, kombinácie papiera, farieb,  písma, materiálov. Spoznávanie nových ľudí.

Vaše„guilty pleasures“, neboli hříšná potěšení…
…bicykle, písmo, magazíny, čokoláda.

Vaše oblíbená fráze, věta, výrok…
…Work hard & be nice to people.

Věříme na/v…
…lásku.

Na žádné svatbě by neměl/o chybět…
…fopá, na ktoré sa bude s úsmevom spomínať o niekoľko rokov.

Jedna věc, kterou bychom poradili budoucím nevěstám…
…v deň D odhoďte všetky starosti za hlavu a užívajte si každý moment svojho výnimočného dňa. Možno sa niečo nepodarí alebo nebude podľa Vaších predstáv. Nevadí! Budete na to spomínať s úsmevom.

Váš momentálně oblíbený blog/web…
…zo svadobných blog fotografa Josého Villu, svadobné inšpirácie na Snippet & Ink alebo Green Wedding Shoes a aktuálne hlavne Originální Svatba. Snažíme sa inšpirovať aj mimo svadobnej tematiky, čítame magazíny ako Kinfolk alebo Offscreen. Navštevujeme komunitné stránky Dribbble a Behance.

pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri pompom.sk - príbehy na papieri

fotografie | pompom.sk


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba