Nedělní snění

Nedělní snění

Tento týden mi to nějak nevyšlo. Měla jsem v plánu ukázat vám hned několik zajímavých příspěvků, od skutečné svatby, přes barevnou paletu, až po pár zajímavých nápadů. No služební cesta, pracovní povinnosti, ale hlavně – a to je asi ta nejlepší zpráva – práce na novém čísle You&Me mi dali pořádně zabrat. O to více se můžete těšit na tento týden, protože kromě už zmiňovaných příspěvků na vás čekají i malé ukázky právě z připravovaného čísla. A kdy si ho budete moci prolistovat celé? Pokud vše půjde podle plánu, nejpozději do 10. dubna. Ale dost už bylo řečí. Bez práce nebudou koláče, nebo třeba jiná odměna. Překrásný zbytek neděle.

Zamilovaní //
V každém ročním období, za každých okolností, jeden vedle druhého a ruka v ruce. Toto stylizované focení krásně zachycuje tento jemný cit mezi dvěma zamilovanými.
Dárky //
Potěšte své hosty “živými” dárky. Můžete je například ozdobit jmenovkami a použít jako zasedací pořádek s tím, že si každý po oslavě může vzít své jméno sebou.
Obřad //
Už dlouho jsem neviděla tak krásné místo svatebního obřadu pod holým nebem. Určitě se podívejte na celou tuto krásnou svatbu, které působí opravdu výjimečně.
Stolování //
Jednoduchý, no naprosto dokonalý detail, který potěší oko nejednoho vašeho hosta. Myslet na drobnosti se někdy přeci jen oplatí.
Červená //
Je to přeci váš svatební den, tak ať je vás pořádně vidět. Pokud nejste zrovna velký fanoušek právě červené, ale odvaha vám rozhodně nechybí, použijte třeba jen výraznější lak na nehty.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba