Nedělní snění

Nedělní snění

Tuto neděli to bude o nás. Ne jen o nevěstách, o ženách. Prostě o nás, jako o jednotlivcích. Možná to bude znít trochu sobecky, ale někdy jednoduše musíme myslet více na sebe, než na ty ostatní. Existuje totiž jednoduchá rovnice. Pokud nebudeme šťastní sami se sebou a sami pro sebe, těžko docílíme toho, aby byli šťastní i lidé kolem nás. Nemáte-li tu možnost, abyste si vyhradili alespoň hodinku denně jenom pro sebe, najděte si na to čas aspoň jednou v týdnu. A jestli není možné ani to, pokuste se najít alespoň alespoň jeden víkend jednou za čas. Vemte si sebou vaše dobré kamarád(k)y, nechte starosti každodenního života doma a vyrazte například na wellness/golf pobyt. Stojí to za to! Minimálně ta energie, se kterou se vrátíte, vám zas nějakou dobu vydrží.

Šaty //
Svatební šaty se zajímavými a éterickými detaily a aplikacemi, perličkami a flitry… Toho asi nikdy nebudu mít dost a každý týden narazím alespoň na jeden takovýto skvost.
Moře //
Vůně soli ve vzduchu a písek ve vlasech, které mají díky sluníčku zajímavě promelírovanou barvu. Tak moc se těším na léto.
Náhrdelník //
Pamatujte na pravidlo jednoho výrazného kusu. Pokud to bude, jako v tomto případě, výjimečný náhrdelník, volte opravdu už jen jemné náušnice. Třeba malé perličky stejného odstínu.
Havaj //
Jsem za každou nevšední svatební cestu a pro nás je Havaj ještě pořád destinace ne až tak propagována jako třeba jiné lokality. Uměla bych si představit samu sebe v tomto ráji na zemi.
Korsáž //
Nevěsta s kouskem toho, co bude o malou chvíli patřit jejímu budoucímu manželi. Krásný detail, nezapomenutelná vzpomínka.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba