PRÁVĚ ČTETE

Žádost o ruku v podání Creative Weddings

Žádost o ruku v podání Creative Weddings

Žádost o ruku, Creative Weddings

Zimní měsíce se nenesou jen ve znamení vánočních svátků, zimy a sněhových vloček. Je to i nekonečně romantické období lákající k procházkám zasněženou krajinou, které končí v křesle před hořícím krbem a s horkým punčem v ruce. Zároveň zima symbolizuje konec příběhu starého a začátek nového. Ten Davidův začal před pěti lety, když potkal na firemním večírku Andrejku. Po pěti krásných Vánocích a pěti jedinečných oslavách sv. Valentýna se David rozhodl, že překvapí svou vyvolenou právě během chladného prosince, těsně před nejkrásnějšími svátky roku.

Žádost o ruku, Creative Weddings
Žádost o ruku, Creative Weddings
Žádost o ruku, Creative Weddings

Tajuplnou pozvánku na večeři spolu s květinou nechal na hotelovém pokoji, ve kterém trávila noc během služební cesty. Vešel do místnosti a krásná Andrea už na něj čekala, oděná do sytě rudých šatů. Když před ní poklekl s krabičkou ovázanou zlatavou stuhou, nemohla v očích skrýt radost a dojetí. Řekla ano.

Žádost o ruku, Creative Weddings
https://www.lilybridal.de/
Žádost o ruku, Creative Weddings
Žádost o ruku, Creative Weddings  perruquemoinscher
Žádost o ruku, Creative Weddings

Davidovu žádost nemohla doplňovat jiná barva než barva lásky, vášně a života – výrazně rudá. Kromě snoubenčiných šatů zdobila i mašle na jmenovkách, stuhy kolem svíček nebo Amarilis, netradiční květinu, která podtrhla atmosféru celého večera. Zásnubní hostinu zpestřila i plyšová prostírání a srdíčka v odstínu jemné šedé.

Žádost o ruku, Creative Weddings  Žádost o ruku, Creative Weddings
hintergrund weihnachten//hintergrund weihnachten klein//hintergrund weihnachten foto//hintergrund weihnachten stoff//hintergrund weihnachten fotostudio

design a organizace Creative Weddings | fotografie Alieska Photography | květinová výzdoba Talpa Flowers | make-up a hairstyling addcolo | styling Gabriela Horová | zásnubní prsten Snubní prsteny Bisaku | svatební šaty Svatební salon Maya | prostory Mamaison Pachtuv Palace a Restaurace Amade


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba