PRÁVĚ ČTETE

Fotogenické svatební střevíčky

Fotogenické svatební střevíčky

Já vím. Ne úplně všechny jsme ulítlé na boty. V běžném životě. Ale co se týče svatebního dne a toho, co si vzít k těm dokonalým svatebním šatům, řeší mnoho z nás. Některé z vás se přiklánějí spíše k bílé klasice, jiné ladí svou svatební obuv do barev výzdoby a použité barevné palety. Často je obtížné najít vysněné lodičky v dostupné cenové hladině nebo alespoň v tom správném barevném odstínu. A když otevřeme internet, naskytne se nám pohled, při kterém jediné, co ze sebe dostaneme je „aaach“. Pojďme si tedy představit ty nejoblíbenější a nejfotogeničtější svatební střevíčky posledních sezón.

Mašlička od Valentina

Valentino Couture Bow
fotografie | 1 2 3 4

Dnes začínáme tou finančně nejnáročnější variantou. Ceny modelu Valentino Couture Bow se pohybují od 15 tisíc korun za jednoduché lakované, přes krajkové, až po zdobené kamínky , které přijdou až na 25 tisíc korun.

Klasika od Jimmy Choo

Jimmy Choo Crown Pump
fotografie | 1 2 3 4

Klasiku jménem Jimmy Choo Crown, laděnou do zlata nebo stříbrna, koupíte už i u nás. Ceny se pohybují mezi 10 – 15 korun. Já ale radím počkat na sezónní výprodej, kdy se dají boty pořídit za přijatelnější částky.

Romantika od Badgley Mischka

 Badgley Mischka Randall D'Orsay Pump fotografie | 1 2 3 4

Milým překvapením je cenová dostupnost nejen modelu Badgley Mischka Randall (kolem 4 tisíc korun), ale i jiných modelů, které právě teď můžete ve výprodeji pořídit už od tisíc korun.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Kateřina

    7 prosince

    Poradíte, kde bych (případně) ve výprodeji mohla sehnat ty mátové Badley Mischka Randall botky? Sháním přesně tyto na svatbu a nemohu sehnat. Budu mít mátové nebo champagne šaty, děkuji moc

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba