PRÁVĚ ČTETE

Zuhair Murad a jeho vize pro rok 2014

Zuhair Murad a jeho vize pro rok 2014

Vím, že dnešní příspěvek bude pro mnohé z nás spíše o inspiraci a potěšení oka, ale přesně o to mi na tomto blogu jde. Vytrhnout se z reality všedních dnů a dostupných zdrojů a podívat se na všechno to, co se ve svatebním světě kolem nás děje. Začal se nový rok a s ním se pomaličku rozbíhá i nová svatební sezóna. Mnoho z vás má představu o svých svatebních šatech jasnou, ale pro ty z vás, které stále váhají, tu dnes něco mám. Zuhair Murad je jedním z mých oblíbených módních návrhářů hlavně pro to, že díky jeho dech beroucím designům šatů, se ženy mohou opět cítit jako exotické královny. A nejde jen o jeho kolekce svatebních šatů, ale o jeho tvorbu jako celek.

Kolekce pro rok 2014 je rozdělena na Jaro/Léto a Podzim/Zimu a já jsem z každé části vybrala čtyři kousky, které mě zaujaly nejvíc. Z kolekce Jaro/Léto 2014 jsou to modely Elsa, Tiana, Diana doplněná o úchvatnou sukni a model Felicia. V každé z jeho kolekcí najdete jak splývavý střih šatů, vhodný pro dokonale tvarované postavy, tak i šaty s bohatými sukněmi pro milovnice princezového stylu.
Zuhair-Murad-bridal-2014-01

Tento libanonský návrhář ví přesně, po čem ženy touží a jaké šaty by si chtěli obléct ve svůj svatební den. A přesně to jim nabízí i ve své kolekci pro Podzim/Zimu 2014. Důmyslně propracovaný dekolt, jemné materiály, prvotřídní krajka, dokonalé linie. To vše, a vždy i něco navíc, můžete najít nejen v modelech, které jsem vybrala já: Johanna, Lucia doplněná o velkou sukni (tento model se totiž dá nosit i jako úzké večerní šaty), model Martina, také doplněný o přídavnou sukni, plus existuje k ní i dokonalý krajkový vršek, no a v neposlední řadě nádherný model Lea.

Zuhair-Murad-bridal-2014-02fotografie Zuhair Murad


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba