PRÁVĚ ČTETE

Nina a Maximilien od Kamila Saliby

Nina a Maximilien od Kamila Saliby

Nevěsta Nina říká… S Maxem jsme se poznali před šesti lety na společném road tripu do Rumunska. Od té doby spolu cestujeme dál, často a rádi. Jako cestu časem jsme pojali i naši svatbu, návrat do 20. let, “roaring twenties”. Po rodičích jsem zdědila lásku k prvorepublikovému nábytku a šperkům a v naší volbě nás utvrdilo také nadšení ze seriálu Broadwalk Empire.

V červnu 2012 mě Maximilien požádal o ruku v jeho rodném Burgundsku, ale svatba se konala v České republice, v Táboře. Rok svatebního plánování na dálku z Francie byl zábavný i náročný. Příjemné bylo určite nakupování vintage svatebních šatů a doplňků, vymýšlení art deco výzdoby, včetně pozvánek a sladkého stolu. Náročnější bylo samozřejmě zařídit dvojjazyčnou česko-francouzskou svatbu od obřadu v kostele po zábavu během večera.


Výsledek ale stál za to, svatebčané se s námi stylizovali a dobře bavili. Francouzské hosty jsme překvapili českými tradicemi, nejvíce se líbila “židličková”. Velký ohlas mělo také předtančení a výuka charlestonu na živou hudbu jazzu a swingu z 20tých a 30tých let. Jelikož jsme si chtěli svatbu naplno užít a strávit co nejvíce času s hosty, rozhodli jsme se pro předsvatební focení v Praze v úžasných prostorách Obecního domu a kubistické kavárny Grand Café Orient.

Předsvatební fotografie: Kamil Saliba / Šaty nevěsty: dražba na eBay a Augusta Auctions / Oblek ženicha: Mario Dessuti, Paříž / Šaty svědkyně: Frock and Frill / Doplňky nevěsty, svědkyně a družiček: Lucia Štofej / Motýlci a pás ženicha: šVecičky / prstýnky: Addy, Etsy / Květiny: Living / Oznámení a svatební tiskoviny: La petite – svatební oznámení / Dekorace: Tereza Mlčáková / Sladký stůl a svatební dort: Sweet Dots. / Svatební recepce: Hotel Gold Chotoviny / Předtančení: Zig Zag Studio / Hudba: Melody Makers

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba