PRÁVĚ ČTETE

Svatba Markéty a Davida od Photo Kihary

Svatba Markéty a Davida od Photo Kihary

Nevěsta Markéta… Náš příběh začal v listopadu zásnubami a díky představě letní svatby i tedy s dostatečným předstihem. První polovina roku však byla poměrně hektická. Zaměstnávaly nás státnice a řada pracovních povinností, takže na svatební přípravy nezbýval čas. Na stále častější dotazy rodiny a přátel ohledně termínu jsme neměli žádnou odpověď a to se blížil konec léta. Muselo se začít jednat. Již předem jsme věděli, že chceme svatbu v jiném než klasickém duchu. Zalíbil se nám vintage styl. Bylo tedy rozhodnuto – najít místo s možností venkovního obřadu a využití vlastních dekorací.

Na internetu jsme objevili Hotel U Holubů na Čeladné. Páteční a sobotní termíny byly samozřejmě obsazeny, ale pan Barnet, majitel hotelu, nám nabídl a následně zařídil termín nedělní. A právě díky tomuto netradičnímu dni jsme měli štěstí na spolupráci s vynikajícími profesionály, kteří by běžně byli na dlouho dopředu obsazeni. Vše ale nešlo z počátku tak lehce, jak se zdá. Svatební šaty, světlý oblek, prstýnky, na to vše je něco málo přes týden opravdu krátká doba. A po odřeknutí fotografa a vizážistky těsně před svatbou už vše hraničilo se zoufalstvím.

Osud nám ale byl nakloněn a tak jsme nakonec získali kontakty na ty pravé profesionály, bez kterých bychom si dnes naši svatbu nedokázali představit. Pak už jen zbývalo sehnat dekoraci, vyrobit pozvánky, menu, jmenovky, domluvit se s paní dekoratérkou, objednat dort a bylo hotovo. Ani teď nezapomeneme na den před svatbou, kdy jsme sháněli poslední detaily, takže o pořádný stres a absenci spánku nebyla nouze. No a jak vše dopadlo, posuďte sami z fotografií. My už můžeme jen ještě jednou poděkovat všem za výborně odvedenou práci, díky které byl náš velký den bezchybný a vzpomínky na něj překrásné.

Svatební fotografie: Photo Kihary – Kamila Hojníková / Vizáž nevěsty: MAKE-UP ART – Markéta Havlíková / Svatební kytice: Metamorphosy / Svatební dort: Warewa dorty / Dekorace: Pěkný domov / Limuzína: Mercedes limuzíny Ostrava / Svatební obřad a recepce: Hotel&Garden U Holubů

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba