PRÁVĚ ČTETE

Letní vydání magazínu You&Me je tu

Letní vydání magazínu You&Me je tu

Pokud se to k vám ještě nedoneslo, přináším skvělé zprávy. Vyšlo letní číslo You&Me a vy máte tento víkend co číst. A já budu mít dva následující měsíce více času blogovat. Ani si neumíte představit, jak se na to těším. Mám pro vás totiž připraveno hned několik překvapení a novinek, ke kterým se za následující dva měsíce postupně dopracuji. Těšíte se?

Ale zpátky k You&Me. Toto číslo nám dalo pořádně zabrat. Nejprve se s námi hrálo počasí a někdy opravdu dost zákeřně. Několik focení jsme musely buď přesunout, nebo odložit až do dalšího čísla. Pak se nám nahromadilo tolik jiné práce, že vznikalo trošku déle, než jsme předpokládaly. Ale finální výsledek rozhodně stojí za to.

Když jsem se dostala k psaní úvodníku, uvědomila jsem si, že je to téměř rok, co jsme vydaly naše první číslo. A mně se to zdá tak strašně dávno. Mám pocit, že jsme se za ten rok dostaly úplně na jiný level. Otevřelo se nám množství nových dveří a směrů, kterými se můžeme ubírat. Jednotlivé focení se pro nás stávají výzvami a snažíme se je vždy posouvat o několik stupínků výš. Vždy po vydání časopisu víme, že příště to uděláme zas o kousek jinak. Mohu říci, a jsem moc ráda, že to mohu říci i nahlas – každým číslem jsme zkušenější a kvalitnější. Jsem zvědavá, co nás čeká a nemine letos. Držte nám a You&Me pěstě.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba