PRÁVĚ ČTETE

My tři :: fotografie od Juliány Takšony

My tři :: fotografie od Juliány Takšony

 

Začalo to krásným slunečným dnem, kdy se osud rozhodl spojit naše cesty na tom nejromantičtějším místě v Českém Krumlově. Abychom to neměli tak jednoduché, osud vedl naše kroky na Krumlovskou věž, kde se náhodně setkaly naše pohledy a od toho momentu se začal odvíjet náš příští společný život. Tehdy jsme ani netušili, že právě toto překrásné místo zásadně změní naše životy.
 

Od toho dne jsme prožívali ty nejkrásnější společné chvíle plné lásky, štěstí a po půl roce mě Peter překvapil prstýnkem, kterým jsme se rozhodli naši lásku do dalšího půl roku zpečetit manželským slibem. Tímto dnem nám osud odevzdal naše životy do vlastních rukou, a my se rozhodli ho obohatit o život nový.

 

Dnes jsme spolu dva roky, čekáme naše první miminko a těšíme se, jak se podělíme o lásku a štěstí se synkem, který zanedlouho dnem jeho narození přibude k dalším výjimečným dnům v našem životě. Věříme, že nás čeká ještě hodně krásných a výjimečných dnů, které obohatí náš společný život, který začal před dvěma lety “obyčejně neobyčejným” výletem.
 

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba