PRÁVĚ ČTETE

Jak na výběr svatebního daru se společností Kulina...

Jak na výběr svatebního daru se společností Kulina

Dostali jste pozvánku na svatbu a s ní i úkol vymyslet svatební dar pro své přátele? I když je znáte dobře, vybrat ten správný dárek je opravdu těžké. Dohromady se společností Kulina jsme trochu zapátrali a zjišťovali, po čem páry před svatbou nejvíc touží.

Menší svatební dárky do 1000 korun


Víte o ženichovi a nevěstě, že jsou skromní a že pořádají malou rodinnou svatbu? Buďte opatrní a nevybírejte velké okázalé dary. Obdarované byste mohli i nepříjemně zaskočit. Raději sáhněte po osvědčených drobnostech. Ale pozor, menší a levnější dárek neznamená nekvalitní. Ať se pohybujete v jakékoliv cenové hladině, vždy chtějte jen to nejkvalitnější zboží.

Pokud páry touží po drobnostech, jsou to nejčastěji praktické kuchyňské potřeby, jako formy na pečení a zapékání, chňapky a zástěry, džbánky a karafy na víno/vodu nebo teploměr na steaky. Kdo chce věnovat drobnou elektroniku, neudělá chybu s moderní digitální kuchyňskou váhou. Prohlédněte si všechny svatební dary do 1000,-.
Hodnotnější svatební dary do 5000 korun

Máme pro vás tipy i na hodnotnější svatební dary. Vybírejte kousky z prvotřídních materiálů s garantovanou dlouhou životností. Nevěsty často touží po základním vybavení do kuchyně, jako jsou pánve a hrnce. Vy ale můžete i z tak obyčejného dárku udělat něco víc. Kupte speciální pánev wok, pánev na grilování nebo na palačinky. Hrnce pak vybírejte od tradičních značek, jako jsou Staub nebo Mauivel. Pro jejich kvalitu je používají i profesionální kuchaři a při pohledu na jejich design se podlomí kolena nejedné hospodyni.
I ženichovi uděláte radost praktickým dárkem do kuchyně. Může to být sada steakových nožů nebo grilovací náčiní v praktickém kufříku. Jestli chcete mít jistotu kvality a precizního provedení, sáhněte po výrobcích německé značky WMF. Podívejte se na všechny svatební dary do 5000,-.
Luxusní svatební dary od 10 000 korun
Málokterý pár si vysloveně řekne o dary, jejichž hodnota se pohybuje v řádu desetitisíců. Spíše svatebčany žádají o příspěvek na takový dar. Pokud ale chcete dárkem zaručeně zaujmout, sáhněte po opravdu luxusních kouscích v podobě stříbrných příborů nebo nerezových příborů s gravírovanými monogramy. Takové nabízí výrobce kuchyňských potřeb WMF. Známkou luxusu a vhodným darem je i vinné sklo od značky Riedel a obzvlášť jeho úchvatné karafy a dekantery.
Mezi vytouženými dary novomanželů se často objevují i tlakové hrnce, které zejména pokud jsou v sadě, se také snadno přehoupnou do této cenové kategorie. Všechny tyto a mnoho dalších svatebních darů, rozdělených podle cenové hladiny, najdete v eshopu kulina.cz v kategorii svatební dary.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba