Všechno nejlepší podruhé

Ani jsem se nenadála a další rok je za mnou. A nebojím se říci, že to byl docela úspěšný rok. Když jsem před rokem uveřejňovala příspěvek k prvním narozeninám blogu, ani mě nenapadlo, kam se za ten rok posunu. I když je již pár dní po datu oficiálních blogových “narozek“, počkat si za to rozhodně stálo. Z malého focení se totiž stalo pár dní příprav a celodenní akce, zakončená drinkem ve společnosti těch nejúžasnějších lidí.

Chtěli byste zažít jeden den se mnou? Dnes vás ním tedy provedu. Takhle sice nevypadá každá moje sobota a rozhodně nejsem zvyklá být focena, natož stát před kamerou, ale tento speciální den si zasloužil i speciální Lucii. A tak jsem se v sobotu ráno probudila hodně brzo, abych mohla nakoupit čerstvé květiny, pak jsem otevřela dveře šikovné Martince, která ze mě udělala hezčí já a vzhůru na farmářské trhy. Tam jsem se potkala s Radu, Martinem, Veru a Mišákem a náš velký den mohl začít. Kromě květin bylo třeba nakoupit i něco sladkého pro hosty.

Život bez čerstvých květin ve váze nebo v květináči na balkoně si neumím přestavit. Proto ani na oslavě nesměly chybět. Kromě chutných a veselých cupcakes, jsem pro své hosty připravila vynikající citrónové tiramisu s citrónovým krémem, dle receptu, který jsem objevila na Výpečky.com. No a samozřejmě, každá oslava si vyžaduje alespoň malý přípitek.

Takže milý blogu, přeji ti všechno nejlepší k tvým druhým narozeninám. Doufám, že i další rok bude pro nás oba minimálně alespoň tak skvělý a zajímavý ve všech směrech, jako byl ten předchozí. Přeji ti také hromadu neočekávaných zážitků, originální inspirace a úžasných lidí kolem tebe. A vám všem se chci poděkovat za vaši přízeň a podporu. Bez vás by to prostě nebylo ono!

photography :: Radostina
props :: Lindex, Ikea



    • Lucie

      22 dubna

      Thank you very much 🙂

  1. Carmen

    23 dubna

    Congratulations!! Love the beautiful pictures and video!! 🙂

    • Lucie

      23 dubna

      Thank you Carmen 🙂

  2. ONA.

    28 května

    Som očarená!
    Fotkami, videom a vlastne celým vašim blogom!
    Sledujem ho už od začiatku (celé 2 roky) a vždy sa teším na nový článok a hlavne na nedeľu a vaše “nedělní snění”.
    Ďakujem, že to, čo robíte, robíte tak krásne a vkusne, že s každým článkom mi vyčaríte úsmev na tvári a že ste dôkaz, že skvelý svadobný blog sa dá robiť aj tu u nás, nie len v zahraničí!
    Verím, že raz v budúcnosti, pri plánovaní mojej svadby, sa budem inšpirovať aj na tomto blogu, preto vám prajem ešte veľa veľa nádherných inšpiratívnych článkov a veľa úspešných “blogerských” rokov!
    🙂

    • Lucie

      30 května

      Milá ONA.,
      nie je nič krajšie, ako keď si človek sadne večer za počítač a doháňa resty. Niektoré menej príjemné, iné omnoho príjemnejšie, aj vďaka ich obsahu a náplni. Veľmi ma potešili vaše/tvoje slová, vždy je skvelé počuť, že to čo človek robí len tak pre radosť spľňa účel a robí radosť aj iným. Budem moc rada, keď nastane ten deň D, ak aspoň niečim prispejem k tomu, aby bol Dokonalý. Prajem všetko len to naj. A ešte raz moc ďakujem. L.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba