PRÁVĚ ČTETE

Svatební den otevřených dveří v Aria hotelu

Svatební den otevřených dveří v Aria hotelu

Nedávno jsme měli možnost fotit jeden menší editorial v úžasném prostředí ARIA hotelu v srdci staré Prahy. I když počasí venku nebylo zrovna ideální a v nádherné Vrtbovské zahradě bylo několik centimetrů čerstvého sněhu, uvnitř nám bylo velice útulně a příjemně. Proto jsem se rozhodla, že vás dnes do tohoto hotelu pozvu na “Svatební den otevřených dveří“, který se koná již tento týden.

Jednou ročně (obvykle v měsíci dubnu) se v hotelu koná specializovaný „Svatební den otevřených dveří“. V tyto dny mají nevěsty jedinečnou příležitost prohlédnout si prostory hotelu i zahrad včetně pokojů a zmíněné střešní terasy. Přítomna je obvykle také hotelová svatební koordinátorka, šéfkuchař a hudební ředitelka. Své požadavky tedy můžete projednat přímo na místě.

Hotel ARIA je také nádherným místem pro svatbu, líbánky či výročí svatby. Nejen díky své jedinečné poloze v těsném sousedství unikátní kaskádovité Vrtbovské zahrady, ale také díky vysokému standardu služeb byl hotel v roce 2012 vyhlášen nejluxusnějším místem pro svatbu v České republice.
Proto pokud plánujete svatbu, určitě se přijďte 4. nebo 6. dubna podívat. Čeká na vás prohlídka Vrtbovské zahrady, svatebních šatů, šperků a květin, ochutnávka svatebních dortů a určitě i nějaká ta soutěž. A já zas sebe mohu doporučit skutečně vstřícný a milý personál, který promění Váš svatební den v harmonickou melodií!


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba