PRÁVĚ ČTETE

Samodiva a nová kolekce „Crystalic“

Samodiva a nová kolekce „Crystalic“

Při focení do jarního čísla You&Me jsem měla možnost setkat se a spolupracovat s mladou a talentovanou Věrou Vtípilovou, která stojí za zrodem značky SAMODIVA. Tato značka vlasových ozdob, které doplňují charakter každé ženy, vznikla v roce 2009 a je inspirována cestami po Evropě a označením pro vílu – čarodějku.

Dnes značka Samodiva přichází s novou kolekcí s názvem „Crystalic“, která ženám přináší jedinečné vlasové doplňky, ve kterých se snoubí lehkost, jemnost, ženskost a elegance. Já jsem pro vás vybrala několik mých oblíbených kousků, které jsem měla možnost osobně vidět. Jsou skutečně skvostné.

Kolekce „Crystalic“ je čistá a má šmrnc. Klade si za úkol přinést českým nevěstám jiný pohled na věc. Samodiva vytvořila nadčasovou kolekci, která je kvalitně zpracovaná a každý z doplňků dokonale podtrhne styl její majitelky.

Snažila jsem se navrhnout doplňky tak, aby si každá žena přišla na své. Vybere si nevěsta moderní, nápaditá, romantička nebo ta, která chce být prostě svá,“ dodává Věra Vtípilová, autorka značky SAMODIVA.

Vlasové doplňky z této kolekce nemusí být nutně chápány jen jako svatební. „Nemyslím si, že jsou tyto doplňky jen pro nevěstu. Vždy si ozdoba najde svoji příležitost. Díky tomu, že jsou kousky z „Crystalic“ opravdu elegantní a čisté, může je každá žena sladit ke svému outfitu i pro jinou slavnostnější příležitost,“ říká Vtípilová. A já se ptám, kam by jste si krásné Samodiva doplňky vzaly vy?

Více z kolekce „Crystalic“ najdete zde, a nezapomeňte se také podívat na stránky SAMODIVA.


  1. Jana

    23 srpna

    Kde lze prosím zakoupit výrobky značky Samodiva? Prohledávám net, ale nikde nemůžu nalézt. Odkaz v článku asi není aktuální.

    Děkuji:)

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba