PRÁVĚ ČTETE

Přivítejte jaro s novým číslem "You&Me&qu...

Přivítejte jaro s novým číslem "You&Me"

První pracovní den v tomto týdnu je za námi. Pondělí nám přineslo sluníčko a spolu s ním vyšlo i nové číslo magazínu You&Me. Proto si udělejte váš oblíbený čaj, vynikající kávu, pohodlně se usaďte a začtěte se do tohoto jarního vydání, plného veselých pastelových barev a hromady nové inspirace pro váš dokonalý svatební den.
photo :: Radostina

Tvořit toto číslo byla opravdu velká výzva. Protože pro jarní číslo potřebujete taky jarní prostředí, jarní počasí, nebo alespoň jarní náladu. A sami víte, jak to letos s počasím vypadá. Proto jsme byly strašně rády, že se nám podařilo vystihnout alespoň těch pár slunečních dní, a tak vám dnes můžeme přinést číslo plné jarní nálady. Za to vděčíme nejen našim týmům z focení, ale i všem ostatním, kteří se na tomto čísle podíleli. Vám patří velké díky!
Vždy, když dokončíme číslo a sdílíme ho do světa, si ani neumíte představit to napětí, když čekáme na vaše reakce. No, a když všechny tyto reakce vstřebáme a chystáme se na přípravu čísla dalšího, přichází napětí číslo dvě. Co když to nebude tak dobré, co když jsme vyčerpaly všechny své možnosti, co když, co když… Pak přijdou dva měsíce příprav, focení a postprodukce, a pár nocí strávených v práci, aby i to následující číslo bylo alespoň tak dobré, jako to předchozí. Každé číslo, ale především vaše názory, nás posouvají dál, a proto budu ráda, když se dnes s námi o ně podělíte. Krásné listování!


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Kasia

    8 dubna

    Jedním slovem – paráda! Shltala jsem celý časopis za hodinku. Moc příjemně strávený čas. Jemnost, něžnost, pastelové barvy a krásné fotky. Někdy se divím, že se jedná o český časopis a ne světový!

    • Lucie

      8 dubna

      Děkujeme milá Kasia za tyto krásná slova a jsme moc rády, že se jarní číslo líbí a že působí světovým dojmem 🙂 o to se taky moc moc snažíme.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba