PRÁVĚ ČTETE

Zasnoubeni :: Radka + Michal

Zasnoubeni :: Radka + Michal

Seznámili jsme se na diskotéce, i přes to, že jsem vždycky zastávala názor, že to není zrovna ideální seznamovací místo pro dlouhodobé vztahy. Michal ale hned od první chvíle vyčníval z davu. Byl pořád vysmátý, plný energie pro spontánní bláznivé nápady a já nevěděla, jestli být ráda nebo utéct. Zůstala jsem. Hned na prvním rande mě odzbrojil horolezeckým výletem a já, naprosto konsternovaná a fascinovaná, se do něj bezhlavě zamilovala, protože takovéto první rande má vážně málokdo. Slovo dalo slovo a my spolu po týdnu bydleli. Od té doby jsme do sebe bezhlavě zamilovaní.
 

Začali jsme cestovat. Když se nám nic nechce, tak nejraději ležíme v posteli u dobrého filmu a cpeme se. A jindy jsme zase schopní se uprostřed dne kdykoli sebrat a jet desítky kilometrů pro nějakou drobnost, jen abychom tomu druhému udělali radost. A myslím, že takoví jsme doteď. Příští rok v květnu nás bude téměř po 5 letech čekat svatba a my doufáme, že je to jen začátek krásného dlouhého společného života.

 

Naše rande jsme fotili 20. ledna v zamračeném mrazivém dni, ale s odhodláním vydržet venku co nejdéle to půjde. Nakonec jsme skončili asi po třech hodinách válení se ve sněhu, lezení tam, kam by člověk řekl, že to ani nejde, a tuze vražedného převlékání šatů v -5°C. Za fotky vděčíme skvělé mladé fotografce Báře Mráčkové z Little Cloud.

photo :: Little Cloud


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Anonymous

    5 března

    Moc krásný a skvělý pár!!! PePi

  2. Lucie

    5 března

    Nádherné fotografie, chvíli jsem si myslela, že jsem na zahraničním webu… (to je poklona) 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba