Nedělní snění

Krásné nedělní ráno. Divíte se, proč se dnes setkáváme tak brzy? Protože já už jsem na cestě do krásné Budapešti. Strávím tam nejbližší tři dny, které budou plné nových a zajímavých informací. A doufám, že se mi podaří dostat se na pár procházek po tomto historií dýchajícím městě. Jelikož je Budapešť jižněji než Praha, a podle předpovědi mě čekají tři dny plné sluníčka a příjemných 10 stupňů, už se pomaličku vytěšuji. K tomu přispěla i včerejší, jarem dýchající sobota. Nejdříve ranní trénink a relax v páře, a pak jarní úklid na balkoně. Nakoupila jsem několik druhů těch nejoblíbenějších květů a tajně doufám, že se mi podaří vypěstovat je. Tak mi držte pěsti, ať to vyjde. A jak se na jaro připravujete vy?

:: Pomerančové :: jiřiny, nebo jiřiny jakékoliv barvy, jsou dokonalou kytičkou jak do svatební kytice, tak na svatební tabuli. Má velké květy a sama o sobě vypadá majestátně. A tak se i bude vyjímat.
:: Připravte :: pro své hosty zajímavý zasedací pořádek. Rozvěste jejich jména a číslo stolu, u kterého mají místo, na saténové stuhy v barvě svatební výzdoby.
:: Nezapomeňte :: ani na ty nejmenší. Slavnostně oděni budou vypadat přímo k nakousnutí.
:: Žijte :: pro lásku. Každý den, každou minutu, každou vteřinu. Nemusí to být zrovna láska k jediné osobě, může to být třeba i láska k životu. Protože bez lásky, jako byste ani nežili.
:: Velkým :: hitem se v posledním roku staly, kromě jiných modelů, i svatební šaty s kapsami. Někdy to ani nemusím být šaty jako celek, ale jenom dodatečná sukně, která se k modelu snadno připojí.
:: Tak :: tenhle dort vypadá naprosto lahodně.  Kromě jahodově-vanilkového vnitřku jsou k nakousnutí i lemující tyčinky pokryté čokoládou. 
:: Bohatou :: květinovou výzdobu na svatební tabuli u nás vidíme málokdy. Ale co tak přidat pár živých květin alespoň na prostírání pro potěšení nejednoho hosta, ale i celkového dojmu z výzdoby?


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba