PRÁVĚ ČTETE

:: Kateřina + Jan :: a jejich svatba v chrámě sv. ...

:: Kateřina + Jan :: a jejich svatba v chrámě sv. Víta v Praze

Představte si: krásná vlahá květnová noc. Štíty hor ozářené měsíčním svitem a dech beroucí hvězdná obloha. Na terase před srubem ševelící vířivá vana a v ní jsme se sešli my dva. Zkrátka scéna jak z kýčovitého romantického filmu, z kterého až bolí zuby. Jinak než svatbou to opravdu skončit nemohlo.

Přípravy na náš den probíhaly pozvolna, dlouho (skoro 10 měsíců – nikomu Nedoporučuji – pak už řešíte takové hlouposti, jako jsou zubní nit či leštítka na boty na toaletách), ale poměrně v klidu a musím říct, že jsme si každou fázi užívali. Možná právě tu duchovní, která spočívala v pravidelných schůzkách s naším oddávajícím knězem, mě bavila a dala nejvíce. A ještě o to víc, že to byl můj bratr, který nás přípravou provázel a v den D naše rozhodnutí stvrdil. 

Vše v ten den bylo výjimečné – nálada, počasí, péče lidí o nás, kteří nám pomáhali s organizací, místo konání svatebního obřadu a především ten jedinečný pocit, že od teď máme jeden druhého.


Svatební fotografie a video: Zvěčněte se / Šaty nevěsty: Svatební dům Kleinod / Účes nevěsty: Studio Esthetica, Praha / Oblek ženicha: Stones / Prstýnek nevěsty: Blumer / Prstýnek ženicha: BreuningSvatební zákusky: Cukrárna u Kraba, Kutná Hora / Květiny a výzdoba: Lucernička Flowers, Praha / Svatební oznámení: Svatebka Online / Svatební brožura s programem: Akad. malířka Daniela Sázavská / Hudba: Monday Session / Catering: Restaurace u sv. Jana Nepomuckého, Praha / Raut: Sál kard. Berana, Arcibiskupský palác, Praha / Místo obřadu: Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha, Praha


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba