To, co dělá z lásky tu pravou

Už delší dobu se chci s vámi podělit o velice příjemný zážitek. Nedávno jsme měli tu čest spolupracovat s legendární značkou Tiffany & Co. při tvorbě zásnubního focení pro You&Me. A mně se tento symbol pravé lásky zalíbil natolik, že jsem se osmělila a navštívila jejich pražský obchod i jako zákazník. O to více překvapující a zábavné bylo, když jsme zjistili, že moje adresa se shoduje s rokem založení této značky. Tiffany mi je asi souzen…

Projekt a stránka „What Makes Love True“ vznikli pro všechny zamilované dvojice a pro všechny romantické duše. Značka Tiffany & Co. je celosvětovým symbolem pravé lásky a v této unikátní myšlence se rozhodla spojit lásku a své domovské město New York. Vznikl tak velmi originální průvodce a jedinečná interaktivní platforma, kde najdete opravdové příběhy lásky v sekci Love Stories, typy na nejromantičtější místa v New Yorku v sekci Tiffany´s New York , playlisty zamilovaných písní a romantických filmů v sekci The Art of Romance, a mnoho dalších informací.
K webové stránce byla vytvořena i stejnojmenná praktická aplikace pro iPhone, kde můžete najít nejlepší restaurace, bary, parky, muzea, či zajímavá místa v New Yorku, kam zamířit na rande, nebo také skvělé příklady z reálného života pro muže, kteří chtějí požádat svou vyvolenou o ruku a potřebují inspiraci.
V roce 1886 Tiffany představil světu zásnubní prsten, jak jej dnes známe. Jednalo se o převratné zasazení briliantu do korunky a jeho pozdvihnutí nad prsten tak, aby mohl odrážet co nejvíce světla. Do té doby byly brilianty zasazovány přímo do drahého kovu, ale Tiffanyho nový design dokázal vykouzlit nesrovnatelně větší třpyt a ten nejzářivější lesk. Tento slavný prsten byl pojmenován „Tiffany Setting“ a stal se nejvyhledávanějším symbolem pravé lásky a nejoblíbenějším zásnubním prstenem všech dob.
A teď zpátky k mému nákupu. Přístup personálu byl dokonalý. I když nevybíráte půl milionový snubní prstýnek, převedou vás obchodem a dozvíte se vše jako o historii, tak i o symbolice jednotlivých kousků. Poradí a pomohou vám vybrat a sladit jednotlivé kousky, tak aby k sobě dokonale seděli a abyste nemuseli utratit všechny vaše dosavadní úspory. Já jsem se vrhla na překrásné stříbrné šperky, kombinované jak se zlatem, tak i jinými materiály. Pokud chcete letos na Valentýna potěšit svého milovaného modrou krabičkou od Tiffanyho, s překrásným řetízkem s přívěskem, náramkem, nebo náušničkami, ceny začínají někde kolem tři tisíc korun. Takže neváhejte ani minutu, překročte práh pražské prodejny a zažijte tu legendární atmosféru na vlastní kůži.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba