PRÁVĚ ČTETE

Svatební a společenský veletrh Save the Date v Otr...

Svatební a společenský veletrh Save the Date v Otrokovicích

Hledáte veletrh s příjemnou atmosférou v elegantních prostorách? Jste ze zlínského kraje a chcete vidět co nejvíce inspirace a novinek z řad svatebních a společenských produktů? Právě pro Vás připravuje svatební a společenská agentura With Love dne 9. března 2. ročník svatebního a společenského veletrhu na Besedě v Otrokovicích.

Můžete se těšit na přehlídky svatebních a společenských šatů z řad několika svatebních studií, kterým budou vévodit MISS Sympatie 2008 Romana Čechovská, 1.vicemiss ČR 2009 Lucie Smatanová, 2.vicemiss ČR 2008 Elisavet Charalambidu. Ale také na barmanskou show, premiéru obrovské LAS WEGAS SHOW, vizážistickou a kadeřnickou show, exkluzivní přípravu „rockové“ svatební tabule, přehlídku spodního prádla a spoustu dalšího.
Novinkou na veletrhu bude i bohatá tombola. Výtěžek z tomboly bude v den veletrhu předán dětem s mentálním a zrakovým postižením na nákup hudebních pomůcek do muzikoterapie. A to vše bude věnované dětem z Dětského domova, Mateřské školy, Základní školy a Praktické školy Zlín Lazy.
Samozřejmostí svatebního veletrhu bude prezentace vystavujících firem, jejich tématické rozdělení a bezplatné poradenské koutky. Brány veletrhu se otevřou v 10:00 a po skončení váš čeká také after party. Více informací získáte na stránkách pořádající agentury With Love, nebo přímo na stránkách veletrhu. Na všechny z vás, kteří se tam přijedete druhou březnovou sobotu podívat se těší holky z With Love Lucie a Natálie.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba