Nedělní snění


Zas jeden z víkendů, který utekl jako voda. Téměř celou sobotu jsem strávila procházkou po Praze. To už jsem hodně dlouho nedělala. Jen tak se procházet, bez cíle. I když počasí nebylo dokonalé, bylo to velmi příjemné. Neděle se nesla ve znamení nového DIY projektu. Musím říct, že jsme ho dobojovaly do úspěšného konce, a určitě se o něj s vámi podělím. No a večer jsem si ještě stihla vyběhnout koupit nové běžecké tenisky. Zítra totiž konečně, po více než půl roce, opět začínám. A moc se na to těším. A co vy, jak se udržujete ve formě? Krásný večer a sladké sny.

:: Dnes :: jsem se tak trochu zaměřila na detaily svatebního dne a výzdoby. Protože i když je u nás hodně krásných svateb, občas nám scházejí drobné detaily pro potěšení. Třeba takové drobné kytičky.
:: Na :: to, aby jste se do někoho zamilovali, stačí jenom sekunda, ale na to, aby jste někoho skutečně milovali, je třeba věčnost. 
:: V sobotu :: jsme si pochutnávaly na lahodných a krásně barevných makronkách. A dospěly jsme k závěru, že sladkého není nikdy dost, na takové svatbě rozhodně nesmí chybět a musí vypadat exkluzivně. 
:: Každý :: je rád, když ví, co ho čeká. A proto nezapomeňte dát svým hostům na vědomí, co je u svatebního stolu nemine.
:: Pokud :: jste milovníky míchaných drinků, nechte si speciálně pro vaši svatbu namíchat drink, který by charakterizoval právě vás dva.
:: Jste :: zasnoubeni a čeká vás ještě několik měsíců svatebních příprav? Zkraťte si je třeba  zásnubním nebo předsvatebním focení a vyzkoušejte si tak svého vybraného svatebního fotografa.
:: Svatby :: u nás probíhají trochu jinak, než v zahraničí. Ale to nemění nic na tom, že i třeba odchod z obřadu, nebo třeba na druhý den po svatební hostině, nemůže být stylový.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba