Nedělní snění

Krásně zasněžené nedělní odpoledne. Dnes mi společnost dělá váza plná tulipánů a velká kupa sněhu na mém balkoně, z níž se nesmírně vytěšuji. Sněžení nám sice překazilo plánovaný výlet na Slovensko a oslavu kulatě hranatých narozenin mé milé sestřičky, ale včera při odmetání auta to byla velká zábava. Lidé na ulici se zastavovali, vychutnávali si to překrásné husté sněžení a objevoval se jim úsměv na tvářích. Takovou atmosféru nezažíváme každý den. A i když mnohým z nás zkomplikovalo to sněžení plány, myslím si, že každému při pohledu z okna poskočilo srdíčko. Dětská duše v každém z nás se nezapře. Tak na sebe rychle natáhněte něco teplého a nepromokavého, a vzhůru na procházku.

:: Teď :: nechci nic jiného, než jsou moje rty na těch tvých. A jeden romantický západ slunce k tomu.
::  :: to asi říkám pořád, ale živých květin na svatbě není nikdy dost. Možná je to pro to, že jsem kolem květin vyrůstala, ale stačí opravdu jenom málo, např. výběr velkokvětých kytiček, a kouzlo je na světě.
:: Navždy :: tvá neb tvůj. Uvažovali jste o tom, že byste ve svatební den vyměnili dopisy, ve kterých by stálo, co jeden pro druhého znamenáte?  
::  :: máte vybrán svatební dort? Bude navržen jen a jen pro vás, nebo jste si vybrali z dostupné nabídky?
:: Co :: tak místo přípitku rozdat hostům malé lahvičky sektu a k tomu ještě takto krásně nazdobené a připravené k použití.
:: Málokdy :: se mi líbí bílé svatební střevíčky, ale tyto jsou božské. 
:: Pokud :: plánujete letní svatbu, zkuste pouvažovat nad světlým oblekem pro vašeho drahého. Společně s letošními pastelovými barvami to bude výherní kombinace.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba