Zasnoubeni :: Veronika + Honza

Kateřina, Svatba s příběhem: Když se nám na nafocení rande přihlásili Veronika s Honzou, byli jsme nadšení. Pro svou blížící se svatbu si totiž zvolili úžasné a jedinečné téma – steampunk. Jak už název napovídá, steampunk odkazuje na dobu, kdy pára představovala hlavní zdroj energie. Móda byla viktoriánská – nosily se korzety, bohaté nabírané sukně, fraky a cylindry.
Veronika s Honzou se seznámili na začátku února před šesti lety během studia na vysoké škole. Chvíli si jen psali, o dva týdny později se Honza odvážil a pozval Veroniku na schůzku. Ta začala ve vlaku, v němž se oba sešli a jeli společně do Liberce na první rande. Od té doby jsou spolu a jejich svatba se bude konat symbolicky v nadcházejícím únoru.

Vzhledem k tématu svatby jsme se dohodli, že předsvatební focení musí proběhnout samozřejmě ve stylu steampunk. Navzdory počasí (byl začátek prosince a v Praze mrzlo) se Veronika s Honzou převlékli do svých stylových kostýmů a šlo se na věc.

 

Focení se pochopitelně neobešlo bez zvědavého přihlížení kolemjdoucích. Jako první nás čekalo setkání se starou parní lokomotivou, pak jsme se přesunuli na další místa, z nichž jsou i zde publikované fotografie: železniční most, náplavku se zrezivělou lodí a nakonec do Havlíčkových sadů neboli Grébovky. 
 
Těší nás, že jsme měli možnost fotit skutečně originální rande, díky němuž jsme se alespoň na chvilku přenesli do doby dávno minulé, a jsme moc zvědaví na samotnou steampunkovou svatbu.
 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Svatba Brno

    26 července

    Krásné fotografie

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba