PRÁVĚ ČTETE

Pro milovníky vína a bublinek

Pro milovníky vína a bublinek

Pokud jste oba milovníci vína nebo kvalitního sektu, proč nezakomponovat tento lahodný mok a jeho součásti do vaší svatby. Kromě toho, že si společně s hosty připijete na vaši lásku bublinkami a během večera o víno nebude nouze, nechte vyniknout i korek. Je to často využívána rekvizita už i u nás, minimálně co se jmenovek týče. Ale i tato rekvizita se dá trochu ozvláštnit. Stačí, když korek se jmenovkou vložíte do vínových pohárů. Nebo z korku uděláte mini zahrádku a do každého z nich zasadíte malý sukulent. Korek se dá použít i jako korsáž pro ženicha nebo jako kniha hostů, ale o té jsme si už říkali. Korkové písmena také nejsou novinkou, tak proč z nich neposkládat celý nápis. To znamená, že ode dneška si s každým otevřeným vínem doma odložte i korek. Bude se hodit.

:: 1 2 3 4 5 6 7 8 ::


  1. Krásná inspirace!! Korky se mi moc líbí, určitě je chci použít, alespň na písmena a na jmenovky. Nasbírané už mám dvě tašky – dělám totiž v baru, tak to jde rychle :-). Děkuji za článek!! K.

  2. Lucie

    29 ledna

    Katko, třeba jsi to rozmyslíš a z korku budou třeba i vývazky pro hosty 😉

  3. Anonymous

    15 července

    Tohle je opravdu perfektní 🙂 na naši svatbu ve vinném sklípku je to úžasná inspirace a určitě využiji jak písmenka tak jmenovky. Špunky sbírám po všech možných vinotékách. Takže i já moc děkuji za článek a vlastní celý Váš blog 🙂 Doufám, že i naše svatba bude originální 🙂 Ještě jednou díky a pěkný den. Alena

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba