Nedělní snění

Vítám vás u prvního nedělního snění v letošním roce. Doufám, že tak jako rok minulý, tak i letos se tu budeme společně potkávat každou neděli a budeme společně snít o tom, jak by ten váš velký den mohl vypadat. Nebo si sem aspoň přijdete potěšit srdíčko, možná se inspirujete a něco z nápadů využijete i ve vašem každodenním životě. Děkuji vám všem za krásné maily plné milých slov a jsem moc ráda, že se vám to, co tu nacházíte, líbí a že se sem budete i nadále rádi vracet. Tak a teď už pojďme na to. Krásné snění!

:: Nový :: rok se nám pomaličku rozbíhá a my všichni se těšíme na tuto svatební sezonu, co nám všechno přinese.
:: Nebojte :: odvážnějších barev. Stačí si vybrat jednu výraznou barvu a sladit jí s jemnějšími odstíny.
:: Každá :: nevěsta chce vypadat kouzelně. Jak ve svých vysněných svatebních šatech, tak i boty nesmí být podceněny.
:: Ani :: letos nezapomínejte na doplňky. K velkému květu do vlasů volte už jenom jemné náušničky. Naopak, pokud nebudete mít výrazné doplňky do vlasů, volte výrazné a velké náušnice.
:: Je :: to přímo neopakovatelný zážitek, když potkáte svou spřízněnou duši. Proto udělejte všechno pro to, aby ve vašem životě zůstala nastálo.
:: Zima :: nám letos zatím nevychází podle představ, tak snad alespoň to jaro a hromada čerstvých květin přijde mezi nás o něco dřív.
:: Nechte :: si na portrétní fotografie více času. Mnoho fotografů doporučuje focení portrétů mimo svatební den. Více se tak uvolníte a nebudete spěchat zpátky na svatební hostinu.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba