PRÁVĚ ČTETE

:: Lucie + Martin :: a jejich zeleně jablíčková sv...

:: Lucie + Martin :: a jejich zeleně jablíčková svatba od Tomáše a Petry Kejhových

Jak to všechno začalo? Naše setkání považujeme za osudové. Já byla z Moravy a Martin z Čech, ale oba jsme se rozhodli studovat na Slovensku. Přestože jsme bydleli na stejných kolejích, nevěděli jsme o sobě poměrně dlouho. Až po roce a půl jsme se dali do řeči. Dá se říct, že to nebyla úplně ta pravá chvíle – já měla před státnicemi a do toho přišel ON. Od začátku jsme sice cítili vzájemné sympatie, ale trvalo ještě pár měsíců, než si mne získal.

Svatbu jsme ohlásili po devíti letech vztahu. A protože já si přála mít svatbu v létě a Martin v zimě, tak jsme ji naplánovali na podzim. Přípravy na ni nás bavily a trvaly půl roku. Miluji zelenou barvu, takže volba barvy byla jasná. Dekorace, návrh loga i ostatní detaily jsme vytvářeli společně a i největší přání mého manžela podepsat se zeleným inkoustem bylo splněno. Měli jsme šťastnou ruku na výběr našich dodavatelů a vše se nám podařilo mít tak, jak jsme si přáli. Ale hlavně, nejvíce nás těší, že se naše svatba líbila těm, co na ní mohli být.

Svatební fotografie: Tomáš a Petra Kejhovi / Prstýnky: Lukáš Rýdl / Svatební dort: Zuzana Vaňková, Krnov / Minidortíky: Cukrárna Katrin / Místo obřadu: Zámek Linhartovy / Místo hostiny a ubytování: Koliba Krnov


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba