PRÁVĚ ČTETE

:: Lidka + Luboš :: a jejich podzimní svatba z Bes...

:: Lidka + Luboš :: a jejich podzimní svatba z Beskyd od Radovana Chvíly

Před 5-ti lety nás seznámili naši kamarádi na klasické venkovské bečce. Jídlo, pití, alkohol a hlavně pravá valašská slivovice. V ten večer jsme vůbec nečekali, že bychom mohli mít za 5 let svatbu. Oba dva pocházíme z Moravy a očekávalo se od nás, že naše svatba bude mít tradice, jak se patří. Bohaté šaty nevěsty, svatbu v krásném kostele, únos nevěsty, focení ve svatební den a plno dalších. Jelikož jsme oba dva sportovci a naše první pusa byla na kole, pojali jsme naši svatbu netradičně. Svatba byla laděná do fialovo-zelenkavé, moje šaty byly antického stylu a ženich měl oblek z lesklého materiálu, který se hodil k mým šatům. Obřad se konal na zahradě a my dva jsme dojeli k obřadu na starých rezavých kolech.

Náš svatební den byl jen nás dvou, našich rodin a kamarádů, což nás vedlo i k tomu, abychom si ho pořádně užili a svatební focení nechali jako posvatební. Hostina byla taková, jakou jsme si ji naplánovali a ve snu přáli. Skvělá hudba, jídlo a pití, soutěže, které nám naplánovali kamarádi a hlavně skvělá zábava pro všechny. S manželem jsme ulehli do svatebního pokoje ve tři hodiny ráno a naši první manželskou svatební noc jsme si užili, jak se má. 

Posvatební focení jsme měli asi dva týdny po svatbě. Fotograf i my jsme měli nějaké návrhy, jaké fotky bychom mohli nafotit. Nějak jsme to skloubili dohromady a využili jsme i starého kola, napadaného listí, krásných Beskydských kopců a míst. A i když byla zima, začalo nám pršet a padat mlha, focení jsme si užili.

Svatební fotografie: Radovan Chvíla / Šaty nevěsty: Salón Mireli / Vizáž nevěsty: Beauté salon Ivana / Účes nevěsty: Eva Růžičková / Prstýnky: Mogati Diamonds / Svatební dort: Jana Hercegová / Květiny: Monika Plášková / Výzdoba: Michaela Kořenková a Monika Plášková / Hudba: Motýl / Místo obřadu: doma na zahradě / Místo hostiny: Hotel Galik


  1. jirina

    18 května

    famózní fotky! .-)

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba