PRÁVĚ ČTETE

:: Anna + David :: a jejich tyrkysová svatba z díl...

:: Anna + David :: a jejich tyrkysová svatba z dílny Petra Lukačoviča

S Davidem jsme se seznamovali na pokračování. Pojila nás církev a společní přátelé, díky nimž jsme se pravidelně vídávali. Postupem času jsme se začali více bavit, kamarádit, až se z nás stali nejlepší přátelé a takto jsme se poznávali zhruba rok a dali jsme se dohromady, po čtyřech letech “chození” jsme se vzali.

Tyrkysovou barvu jsme zvolili proto, že je to má milovaná barva už od dětství a tuto barevnost doplnila čokoládově hnědá, champagne a růžová/lososová barva. Do tohoto barevného spektra jsme ladili mě, ženicha, družičky i základní rodinu a výzdobu atd. Nápady vzešly ode mě, družiček a maminky, svědkyně – sestry.

Svatební den byl plný příjemných i méně milých překvapení (ze strany majitele Hradu), nicméně díky mým skvělým, obětavým družičkám a úžasně ochotné mamince, svědkyni, svědkovi a dalším lidem se Náš den stal naším nejkrásnějším a problémy jsme ten den nepociťovali. Nejvíce jsme si to ovšem užili s mým nejlepším mužem, který při mě stál celý den a věrně a milujícně se ke mně choval. Velký dík patří mnoha dodavatelům jako návrhářce Lence, paní květinářce Kolmanové a zejména tedy perfektní dvojici fotograf/video- manželům Lukačovičům.

Svatební fotografie a video: Peter Lukačovič / Šaty nevěsty: jsem – Lenka Štěpánková / Vizáž a účes nevěsty: Svatební studio ANET / Prstýnky: Žabka / Dorty: Cafe Kubr / Místo obřadu a hostiny: Hrad Červený Újezd


  1. nadherne fotky, krasna nevesta

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba