Nedělní snění

Minimálně polovina z vás je již na místě určení pro zítřejší poslední párty tohoto roku a dnes budete mít nejspíš zahřívací kolo. Někteří z vás musí zítra ještě na několik hodin do práce a pak se připojí k oslavám, no a někteří musí i oslavy příchodu nového roku strávit v práci. To však nemění nic na tom, co vám všem chci popřát: tu nejlepší oslavu v tomto roce. A ať je ten nadcházející rok plný splněných snů a přání, kouzel a čarovných polibků, neočekávaných a dobrodružných zážitků. Ale hlavně – užívejte si rok 2013 naplno a s láskou, bude to totiž Váš rok

{Jak} na nový rok, tak po celý rok! Užívejte si jeden druhého nejenom během silvestrovské noci a na Nový rok, ale po celý život.
{Máte} nakoupené prskavky? Ať dodáte tomu konci roka pořádnou jiskru. Ať už ho trávíte v společnosti svého drahého nebo přátel, ve městě nebo na horách, pořádně si ho užijte.
{Možná} vás dnes někdo překvapí a splní se vám i ty nejtajnější přání. A o rok budou i vaše fotografie součástí tohoto blogu.
{Oslavte} konec roka se stylem. Pokud míříte někam do společnosti, zazařte v ní třeba nádherným psaníčkem.
{Nebo} třeba botami, které doma odkládáte na speciální příležitosti. Zítra je ta noc, kdy se v nich můžete protančit do Nového roku.
{Jako} z pohádky vypadají i tyto překrásné a vzdušné svatební šaty. Já si moc přeji, aby takovýchto modelů bylo u nás do Nového roku o něco víc.
{Váza} plná květin. Příští rok jich bude mnohem víc a budou ještě kouzelnější, než doposud.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba