PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Hanka + Petr a jejich odvážně če...

{Skutečná svatba} Hanka + Petr a jejich odvážně červená svatba s puntíky

Byla jsem krátce v nové práci. Jednoho dne vzal kolega na oběd svého známého, známý se jmenoval Petr a měl nádherně modré oči. Od tohoto osudového oběda jsme spolu. Prožili jsme dny krásné i horší, ale nikdy jsem nepochybovala o tom, že je to ten pravý. V den kdy jsme spolu slavili pět let od našeho prvního setkání, mě Petr na palubě výletní lodi požádal o ruku a já neřekla nic jiného než “ANO”.

Barva svatby byla vybrána hned. Oba máme rádi červenou, a když mi pak při hledání inspirací na svatbu kombinace červené a puntíků vyvolala na tváři veliký úsměv, bylo jasno úplně. Příprava dekorací a výzdoby na svatbu mě ohromně bavila. Při přípravách pomáhal i ženich, skládal košíčky na výslužky, vystřihoval srdíčka, ale největšími pomocníky mi byli moji rodiče a sestřička, pomáhali úplně se vším, co jsem si vymyslela. V sestřičce Evičce, která byla zároveň mým svědkem a autorem našeho milého oznámení, jsem měla také skvělého rádce, ve chvílích drobného váhání při výběru dekorací a dodavatelů. 
Nikdy nezapomenu na předsvatební půlnoc, kdy jsme ještě spolu s mou maminkou připínaly myrty k větrníkovým vývažkům, sestřička plnila výslužky a můj tatínek žehlil ženichovi kalhoty (Petr si dodnes myslí, že se mu přes noc kalhoty krásně vyrovnaly a tudíž, přesně jak říkal, nebylo potřeba je vůbec žehlit). Už tato půlnoc plná smíchu předznamenala, že celý svatební den bude hodně veselý.


Pro obřad jsme si nemohli vybrat lepší místo – zámecká zahrada zámku Jezeří a vstřícné jednání zástupce kastelána, který před i při obřadu dělal vše pro to, aby bylo vše přesně podle našich představ. Stejně tak, jako ostatní dodavatelé, všichni splnili do „puntíku“ vše, na čem jsme se domluvili. Děkujeme! 
Největší poděkování však patří celé naší rodině a kamarádům za to, že v náš velký den byli s námi. Pokud by kdokoli chyběl, ten den by nebyl takový, jaký byl. Díky vám všem jsme prožili úžasný den, na který budeme vzpomínat celý život.


Když jsem se zmínila Petrovi o tom, že budu posílat naše fotografie s popisem seznámení a svatby, zadržel mě, že prý musí také něčím přispět. 
Tak tedy slova přímo od ženicha: “Já jen dodávám, že preciznost detailů hlavní organizátorky, mojí nyní již manželky a jejich provedení dodaly našemu velkému dni opravdu punc výjimečnosti. Od prvního okamžiku, kdy jsem svou nevěstu uviděl, jsem byl oslněn, ve svatebních šatech se všemi aranžemi vypadala nádherně, až mi přecházel dech – snad si to na poslední chvíli nerozmyslí. Ale vše dobře dopadlo a po hezkém proslovu jsme si řekli své “ANO”. Také děkuji všem, kdo se s námi na naší svatbě podíleli jak realizací, tak svou milou přítomností, ale největší dík patří mojí lásce za to, že si mne vzala.”

Svatební fotografie: Tomáš Dolejší / Svatební šaty: Svatební salon Delta / Vizáž a úšes nevěsty: Vlaďka Krajníková / Prstýnky: Lukáš Rýdl / Oznámení a komiks: sestra Evička / Květiny: Zahradnictví Dvořák a syn / Svatební dort: Zdeňka Soukupová / Obřad: Zámek Jezeří / Svatební hostina: Restaurace na Resselu / Hudba: Partyband.cz


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba