PRÁVĚ ČTETE

{DIY} Mašlička na svatební boty

{DIY} Mašlička na svatební boty

Dnes si přijdou na své hlavně majitelky nespočetného množství bot. Taky se vám stává, že některé z nich, i když jsou báječné, jsou tak trochu okoukané? Není nad to je malinko ” vytuningovat“. A určitě jste se setkaly s nádhernými svatebními botičkami, s úžasnou mašličkou, a řekly jste si: “Tak tyto u nás rozhodně neseženu.” Dnes si díky skvělému nápadu, který jsem našla na stránkách Wedding Obsession, k tomu jednoduše a kreativní dopomůžeme.

Na přípravu svatební mašličky na boty budeme potřebovat:

jednoduché peep toe lodičky
saténovou stuhu v barvě bot
štrasový řetízek
lepidlo
nůžky
sešívačku
sponu na boty

Pracovní postup

{jeden} Ustřihněte si stuhu v požadované délce a začněte ji skládat do tvaru mašle. Pro větší objem udělejte klidně více mašliček. Pomocí sešívačky upevněte stuhu přímo ve středu tak, aby byly sponky co nebliž k sobě a tak, aby se později daly zakrýt.

{dva} Ustřihněte si kousek stuhy a obalte jim střed mašle, tak abyste zakryli sponky. Malou kapkou lepidla zalepte konec stuhy na spodní straně mašle. Nechte zaschnout.

{tři} Na okraje stuhy naneste malé množství lepidla a postupně přilepujte štrasový řetízek. Budete potřebovat hodně trpělivosti a přesnosti. A abyste mašličce dodali ještě větší jiskru, přidejte pár štrasových detailů i doprostřed.

{čtyři} Pokud chcete mašličku na botu připevnit natrvalo, použijte lepidlo. Pokud ale chcete vykouzlit více variant, použijte sponu na boty a mašli přilepte na tuto sponu. Tak budete moci nosit boty jak s mašlí, tak i bez ní. Nebo třeba mašli připnout na jiný pár bot.

koncept: Love by Lynzie :: photo: Richelle Hunter


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Jednoduchý a efektní způsob jak obnovit vzhled běžných střevíčků. Mě osobně se více líbí samotná mašlička, nemusela bych tam mít ty kamínky, ale každému se líbí něco jiného… 🙂

  2. Anonymous

    11 února

    nádhera

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba