PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Tereza + Vašek a jejich barevně ...

{Skutečná svatba} Tereza + Vašek a jejich barevně knoflíková svatba

Naše seznámení snad bylo předurčeno, protože jsme, aniž bychom o sobě věděli, vystudovali stejnou vysokou školu (já prezenčně, Vašek dálkově), a má nejlepší kamarádka si vzala Vaškova nejlepšího kamaráda. První setkání nás dvou bylo velmi neromantické, protože to bylo na pracovním pohovoru, v červnu roku 2009. Každý z nás seděl na opačné straně stolu. Osud tomu ale chtěl a já nastoupila do stejné firmy a stejného oddělení jako Vašek. Ale teprve po roce a půl jsme spolu začali chodit. Zasnoubení naplánoval Vašek na magické datum 11. 11. 2011, proto ani datum svatby se nesmělo nechat zahanbit.

Hned, jak jsem začala přemýšlet nad organizací svatby, tak mě napadlo, že by bylo hezké mít svatbu tematickou. Chtěla jsem, aby se celým dnem a večerem táhl nějaký příběh, proto jsem se zamýšlela nad spojením našich příjmení Šťastná a Podzimek. Vyšlo mi šťastní podzimkovi, šťastný podzim. Symbol podzimu jsou stromy, symbol štěstí může být knoflík. Pak jsem zahlédla na internetu svatební oznámení se stromem a knoflíky, a nápad byl tady.

Již na svatebním oznámení jsme použili dva stromy, které se uprostřed dotýkají a místo plodů mají knoflíky, jak nakreslených, tak reálně nalepených. Stromy symbolizují naše rodiny, které se tímto sňatkem spojují. Navíc jsme svatebčany barevně rozdělili – rodina nevěsty měla růžovou, kamarádi červenou barvu, rodina ženicha zelenou a kamarádi žlutou. Díky tomu byla svatba krásně barevná, přesně tak, jak jsme chtěli. Tvorba všech dekorací byla sice časově náročná, ale stálo to za to. Celý den byl pohodový, rozesmátý a utekl jako voda. Spokojenost byla na všech stranách. A díky krásným fotografiím od úžasné Lucky na ni nikdy nezapomeneme.

Svatební fotografie: Lucie Rýglová / Svatební šaty: Svatební dům Nuance / Prstýnky: Prsteny Žabka / Svatební dort: Cukrárna Ambrozia / Obřad a svatební hostina: hotel Galatea, Kosmonosy / Hudba: Fragment Band / Výzdoba a knoflíky: Lukka, Majestick, Marjedm, U Pavoučka, Dominika Kubová


  1. Anonymous

    23 října

    Perfektna svadbicka, krasne farebna…I like it 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba