Nedělní snění

Nedělní odpoledne plné kreativní činnosti. A taky celá sobota a několik příštích týdnů před námi. Proto se vám všem chci moc omluvit za to, že tu poslední dobou toho moc nepřibývalo. Dnes to všechno napravím a připravím pro vás už několik týdnů odkládány nápady. Můžete se těšit na nové dodavatele v katalogu, na pár originálních nápadů, květ tohoto měsíce i krásnou podzimní barevnou paletu. Dokonce i moje vlasy si tento týden užily menší podzimní údržbu a zahalily se do zajímavého ombré tónu. Pomalu jsem uklidila letní botičky, i když mě letní dovolená letos ještě jen čeká. Ale v sandálcích bych už asi umrzla, tak jsem musela udělat místo pro ty zimní. Botník prošel menší čistkou pro radost jedné milé osůbky. Tak tam mám konečně místo na pár nových zajímavých kousků. A co vy, jak si užíváte podzimní dny?

{Otevřete} dveře a společně vkročte do společné etapy vašeho života. Tak tohle mně naprosto tento týden dostalo. Nic krásnějšího a originálnějšího jsem poslední dobou opravdu neviděla.
{Tomuto} účesu ráda říkám “perfect bun”. Jako hrdá majitelka dlouhých vlasů je to pro mě nejrychlejší a nejelegantnější způsob, jak své vlasy na chvíli uklidit z očí.
{Svatební} den by měl být tím nejšťastnějším, ale hlavně pohodovým pro vás oba. A tak byste si tento den měli i pamatovat vždy, když se podíváte na vaše svatební portréty.
{Pohrajte} si s detaily své svatby. Třeba takové rodinné logo, nebo třeba erb je využitelnou součástí nejen na svatební kytici. Můžete připravit zajímavé vývazky, razítka i jmenovky.
{Máte} rádi dorty se sezónním ovocem? I toto je způsob, jak propojit bílou svatební klasiku s vaším oblíbeným ovocem.
{Čím}dál, tím víc propadám dokonale neupraveným kytičkám. Takovým, které byste řekli, že se nikdy k sobě hodit nemůžou. Čím bláznivější, tím kouzelnější.
{Tyto} krásky si zasloužili čestné místo v dnešním snění. Vždyť co by to bylo za neděli bez dokonalého páru svatebních lodiček.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba