Nedělní snění

Překrásně zasněženou neděli. I vy jste měli Vánoce jako já? Včera jsme společně s Radu fotily poslední věc do nového čísla You&Me a mně za ten čas stihlo auto zapadat pořádnou kupou sněhu. Těšila jsem se z toho jako malá. Vždyť to říkám pořád, že miluji každé roční období. No, a dokud nás nepřekvapila zima, užívali jsme si tento týden také přenádherný tatranský podzim, kde jsme fotili hned několik zajímavých věcí, kterých bude plné podzimní číslo. S těmi nejúžasnějšími lidmi, jakých si dovedete představit. A já se už moc těším, že vám je budu moci všechny představit, společně s jejich skvěle odvedenou prací. Už se nemůžete dočkat, že?

{Znáte} tu frázi, že černá je novou černou (Black is new black.) Černá se totiž v našem šatníku nikdy neokouká. Přesně tak jako láska, ta se neokouká, a ani nikdy neopotřebuje.
{Dokonalá}, hladká, rovná elegance a perfektní linie. A to ty šaty ani nemusím vidět úplně celé.
{Chystáte} podzimně-zimní svatbu? Přizpůsobte tomu i svatební dekorace, ať se vaši hosté cítí pohodlně a útulně. Připravte jim šálek horkého svařáku a pro abstinenty a děti nahraďte teplým kakaem se šlehačkou.
{Máte} zajímavé doplňky? Zvěčněte si je také zajímavým způsobem, tak aby vynikla jejich krása.
{Kate Spade} a její puntíkaté střevíčky. Takovými by neměla pohrdnout žádná nevěsta, a nejen nevěsta.
{Co} tak udělat to opačně? Místo klasicky bílého svatebního dortu dejte na barevnější variantu a dozdobte  ho například bílými květy.
{Kdo} je pro květinové vývazky? Vyměňte nevzhledné a obyčejně vypadající barevné stužky za něco z přírody.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba