Nedělní snění

K dokonalosti tohoto týdne mi chyběla už jenom jediná věc. No ne vždy věci vycházejí do detailu tak, jak si je naplánujete nebo vysníte. Ale život je o tom umět se vždy pohybovat směrem dopředu, přijímat nové výzvy a těšit se na další zážitky, které nás teprve čekají a užít si je se vším všudy. A já jsem si tento týden užívala hned několik krát. Koncert Nickelback, ze kterého mám úžasný zážitek z “front row”. Nádherná podzimní kytička z dílny šikovné Petry Wolfert. Nejlepší whisky, jakou jsem kdy pila… asi si budu muset říci o recept. A částečný návrat na vysokou školu, zakončený kombinací svatebních videí a útokem z hlubin. A tak jsem dnes po cestě domů, v tom nádherně podzimním počasí, měla spoustu času uvažovat nad tím, kterým směrem se vyberu v nejbližší době. Já to už vím, a co vy? 
Jakmile jsem začala tvořit dnešní nedělní snění, věděla jsem, že k němu chci přidat něco víc. Něco ze mě, něco co mě v daný moment vystihuje, něco osobnějšího. Proto se od dnešní neděle budete kromě sedmi zajímavých obrázků, které mě v poslední době upoutali, setkávat i se slovy, které mi leží na srdci. Tak tedy příjemné nedělní snění…


{Pohoda} musí být cítit z každé vaší svatební fotografie. Proto si vás svatební den užívejte, co nejvíc to půjde, většina z nás na to chce jenom ten jediný pokus. 
{Tak} na tento skvostní svatební dort jsem natrefila docela nedávno se spoustou dalších, které ještě čekají v záloze. Volánky letos opravdu “frčeli”.
{Myslíte}, že to může být ten správný prstýnek, který říká: “Budu tě milovat z hloubi svého srdce, po zbytek mého života.“?
{Perfektní} shoda – úplně všeho na tomhle tom pánovi. Od kombinace bílé se světlým oblekem, přes růžovou kravatu a perfektně doladěné pírko, neboli vývazek. 
{S dobře} vypadajícím nádobím na stolování to je u nás ještě pořád trošku problém, ale vše se dá napravit i takhle obyčejnou, malinkatou a nenápadní mašličkou na svatebním menu.
{Krajka} pořád zůstává v našich myslích a třeba i takovýmto způsobem se dá vyzdobit svatební tabule.
{Makaronky} všech barev světa, spojte se a vítejte i na našich svatbách. Ať vás je pořád víc a víc.


  1. No,skvele sa to cita,Lucka 🙂 len tak dalej a tesim sa na dalsie slova,ktore ti lezia na srdci 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba