Máme tady vítěze!

S menším víkendovým zpožděním se dnes dovíte, kdo vyhrál krásné třpytivé botičky. Za skluz v soutěži a napětí se vám velice omlouvám. Snad alespoň jednu z vás na úvod tohoto týdne potěším.

I když jsem jednu výherkyni chtěla vybrat osobně, rozhodla jsem se přece jen pro losování pomocí random.org. I proto, že všechny vaše odpovědi byly velice inspirující a nevěděla jsem se rozhodnout pouze pro jednu z vás a tři páry botiček bohužel ve velikosti 36 nemám.

Jsem tedy ráda, že vám mohu představit šťastnou výherkyni:

Katka Skalická, která napsala:

Obdivuju, jak někdo dokáže být tak zručný a vytvořit z už tak krásných bot něco tak přenádherného ♥ Navíc v mé velikosti, takže se nemohu nezúčastnit :))V magazínu se mi moc líbí strany 40-45, je to tak svěží a originální, krásná inspirace! Co se týče fotek, a toho, která je má “nej”, nedá se odpovědět, protože se mi opravdu líbí všechny, jsou zkrátka úplně jiné, než jsou k vidění jinde… Moc pěkné. V příštím čísle by mě například zajímaly nějaké tipy na to, jak originálně pojmout svatební dary – například někteří mívají vtipné tomboly, atd.. 😉Děkuji za tak pěknou podívanou! 🙂 Katka.


Katce gratuluji a ve svém emailu by už měla mít pokyny pro zaslání výhry.

Krásné pondělí všem a těším se zase příště.  

     

                           


  1. Kristina

    3 září

    gratuluji:)

  2. Katka

    3 září

    Aaaach, mám hroznou, hrozitánskou radost, tisíceré díky :))

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba