PRÁVĚ ČTETE

{Rozdáváme} Třpytivé botičky

{Rozdáváme} Třpytivé botičky

Už jste viděli nový časopis, na kterém jsem poslední měsíce pilně pracovala ve společnosti těch nejpříjemnějších lidí? Pokud ještě stále ne, stačí jeden klik na You&Me. Při vytváření černo-bílé svatby, která dostala pracovní název “Kempinski“, protože to bylo TO pravé místo, kde jsme toto focení chtěli umístit, jsme pro vás vytvořily i pár DIY projektů. Pro focení jsme se rozhodly, že využijeme kontrast bílé a černé i na nevěstě a proto jsme volili k nádherným bílým šatům značky Allure Bridals ze Svatebního salonu Diva černé doplňky, jako náušnice, podvazek a samozřejmě co jiného, než černé lodičky. Těm jsme ještě dodaly “jiskru” malým DIY projektem, který naleznete na straně 68.

Tento krát bude soutěž pro dámy s malou nožkou, protože lodičky mají velikost 36. Ale možná máte kamarádku, nebo partnerku, které by sedly jako ulité. No a na to, abyste se zapojili do soutěže, stačí, když mi napíšete, která sekce, nebo který článek se vám v prvním vydání magazínu You&Me líbil nejvíc, případně která fotografie je vaší nejoblíbenější, a co byste chtěli vidět v podzimním čísle? 
Pokud máte chuť, nebo kamarádku, které by se botičky líbily, pokojně sdílejte tuhle soutěž prostřednictvím Facebooku, a možná tím uděláte někomu radost. 
Nezapomeňte se podepsat, případně uvést emailovou adresu, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. Výherce bude vyhlášen příští týden v pátek, tedy 31. srpna. Těším se na vaše komentáře.
images:: Radostina


  1. Když jsem poprvé viděla boty moc se mi líbily, ale rovnou jsem to vzdala, protože jsem si říkala, že velikost bude určitě minimálně 39 jako všude, ale 36 to je přímo pro mě<3

    Co se týká časopisu, tak mě uchvátily dekorace na str. 29, 31 tím bych se někdy chtěla inspirovat. Moc se mi líbí návody na něco, co si můžu vyrobit sama.

    Co se týká toho, co bych ráda viděla příště, tak jsou to tradice v různých krajích ČR a třeba Slovenka, případně i světové. Jestli to někde v časopisu je, tak se omlouvám, nemám příliš času, ale moc se těším až získám po státnicích více času a budu si ho moct celý pročíst. Zatím jsem se kochala jen fotkami.

    Kristina zapletalova.kristina@gmail.com

  2. Anonymous

    24 srpna

    Obdivuju, jak někdo dokáže být tak zručný a vytvořit z už tak krásných bot něco tak přenádherného ♥ Navíc v mé velikosti, takže se nemohu nezúčastnit :))

    V magazínu se mi moc líbí strany 40-45, je to tak svěží a originální, krásná inspirace! Co se týče fotek, a toho, která je má “nej”, nedá se odpovědět, protože se mi opravdu líbí všechny, jsou zkrátka úplně jiné, než jsou k vidění jinde… Moc pěkné.

    V příštím čísle by mě například zajímaly nějaké tipy na to, jak originálně pojmout svatební dary – například někteří mívají vtipné tomboly, atd.. 😉

    Děkuji za tak pěknou podívanou! 🙂 Katka.

    Skalickakata@seznam.cz

  3. Katka (kaja.barsova@seznam.cz)

    26 srpna

    Dobrý den,
    celé číslo vašeho nového časopisu mi přijde velice inspirativní, ovšem nejvíc mě zaujal rozhovor s Lucií Štofej. Jde určitě o velmi inteligentní a nadanou ženu. A nejhezčí fotka? To se nedá říct. Všechny fotografie jsou nádherné, dýchají na mě skrz obrazovku svou sváteční atmosféru a nezaměnitelnou energii. A co bych si přála do příštího čísla? Určitě další rozhovor s někým zajímavým a hodně dalších krásných nápadů. Vám přeji ať jste pořád tak šikovná a milá jako doteď. Děkuji za váš blog K. Barsová

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba