Nedělní snění

Koncentrace tolika úžasných lidí na jednom místě – ááách to byl ideální pátek. Je opravdu pravda to, co jsem minule našla při toulkách Pinterest-em. „Tvůj vysněný job neexistuje. TY si ho musíš vytvořit!“ Jsem strašně ráda, že jsem ve svém životě potkala Radostinku, která mi pomáhá plnit sny. Děkuji Radkovi a Barborke za jejich neskutečnou trpělivost s mými bláznivými nápady, které i díky nim dvěma vypadají opravdu luxusně. Jsem šťastná, že díky tomuto blogu znám Peťa s Veronikou a jejich kouzelné skříňky, Lucku s jejím šikovnýma rukama, Martinku, její sladké srdíčko, manžela a neskutečnou domácí zmrzlinu, která vyvolávala reakce typu: “To co je?! Chci recépt! “, Olíviu, její věčně usměvavou tvář a dokonalou práci a v neposlední řadě Lenku s Monikou a květinky, které jsem ani netušila, že existují, proto asi vypadají jako z pohádky. Už se nemohu dočkat, co přinese budoucnost…
 

{Dnes} padla volba na výrazné barvy. Je léto, tak si je pořádně užijeme. A kombinací bílé s jakoukoliv jinou barvou nikdy nic nezkazíte.
{Obří} balonky sice spotřebují hodně hélia, aby létali, ale ty fotografie pak stojí za to. A když k tomu přidáte i trochu nápadu, jako třeba třásně míso klasické šňůrky, výsledek je okouzlující.
{A co} třeba sladit i barvu dezertů do barev vaší svatby? Třeba i drobnými detaily, jako ovoce  nebo kytičky na jejich dozdobení.
{Každičká} žena potřebuje mít ve svém životě chlapa, který zničí její rtěnku a ne její řasenku.
{Vneste} barvy i do vaší květnové výzdoby. Čistě bíle prostřený stůl, barevné kytičky uprostřed a barevné ubrousky. Jde to i jednoduše, ale vždy se stylem.
{Jemně} narůžovělé skvostné střevíčky padnou každé nevěstě nejen do oka, ale i  na nožku a pak i do botníku.
{Pie pops}. Pod tímto  názvem hledejte tyto dezerty. Je to další vylepšení mini dezertů pro sladké koutky i v našich končinách.


  1. Ja nechci moc psat, protoze moja cestina neni nej lepsy na svete 🙂 a ja ty nechci skazit blog. Tento patek byl pro me UZASNY – jako sen. Moc moc moc dekuju. ♥♥♥
    P.S. Rada bych byla kdyz ty se jeste splny a ji dalsy sen s barva cappuccino :)))

  2. Lucka,kraaasne si to cele zhrnula ♥ ja som zas moc rada,ze som spoznala Teba a vdaka Tebe aj kopec dalsich ludi,a ze Ty plnenim si vlastnych snov ,zaroven plnis sny aj dalej a dalej 🙂

  3. Lucie

    6 srpna

    ♥♥♥

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba