PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Veronika + Zdenda a jejich pivoň...

{Skutečná svatba} Veronika + Zdenda a jejich pivoňková svatba

K našemu zasnoubení došlo po sedmi krásných letech vztahu na Vánoce. Oba jsme chtěli svatbu v létě, a abychom měli čas všechno v klidu naplánovat a šanci vybírat si mezi dodavateli, domluvili jsme se, že se vezmeme za rok a půl. Manžel mi nechal v organizaci svatby volnou ruku. Přípravám jsem věnovala spoustu času a energie a i když jsem si to období hrozně užívala, nebylo všechno kolem příprav úplně růžové a přišly i chvíle stresující. Myslím ale, že nakonec se mé úsilí vyplatilo a odměnou mi byl hladký průběh celé naší svatby, obdiv a dobrá nálada všech hostů.

Svatební den jsme strávili s rodinou a nejbližšími přáteli. Po deštivém a chladném týdnu se v naši svatební sobotu vyčasilo a už od rána svítilo sluníčko. Celý den probíhal od začátku skvěle, byl uvolněný, veselý a pohodový a myslím, že se bavili opravdu všichni. A o to nám šlo. 

Naše svatba byla krásná, protože byla naše. Byl to den, kdy jsme si slíbili lásku na celý život, a proto na něj budeme dlouho a rádi vzpomínat. A kdyby náhodou vzpomínky na ten den v našich myslích časem vybledly, můžeme si ho navždy připomínat našimi krásnými fotkami a skvělým videem.

Svatební fotografie: Ywonn photographer / Svatební video: Josef Cvrček / Vizáž a účes nevěsty: Nadina Vizáž & Styl / Svatební dort: Barbora Kotenová / Místo konání: Nové Adalbertinum / Hudba: Pohoda


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba