Nedělní snění

Tento týden to byla pro mě skutečná hrůza, nejdříve zařazení se zpět do reality, neskutečně pomalý rozběh a jen co jsem se pořádně rozkoukala, byl zase konec týdne zakončen bruslovým začátkem sezony a našim “tropickým” počasím. I když si říkám, že to je pořád nic oproti krásným 47 stupňům v Dubaji. Takže jsem vděčná za toto úžasné počasí, které tu máme.

Tento týden mě potěšil jeden mail od krásné nevěsty Radky, s níž se zde na blogu určitě potkáte. Je krásné vědět, že někoho inspiruji při tvorbě vlastní svatby. No a dnes mi nevyšel výlet k vodě, i tak dobře, protože mám tolik restů, co se mailů týče, až se mi z toho točí hlava. Takže jdu na to. Překrásnou tropickou neděli a nezapomeňte dodržovat pitný režim.

{Dovolená!} Co k tomu dodat? Už si jenom zabalit ručník, hodit se do plavek, přibalit si skvělou knihu  a s kloboukem na hlavě vyrazit někam na zapomenutou pláž, kde bude dostatek klidu k pohodové relaxaci.
{Nové} a nové nápady dortových kouzelníků mě nepřestávají udivovat. Každým dnem objevím jeden nový, do kterého se na první pohled zamiluji.
{Nejen} krajka, ale i jiné zajímavé detaily na svatebních šatech, a tento obzvlášť, mě chytají za srdíčko. Něco takového si musím pořídit i na běžné nošení. Vždyť šatů není nikdy dost.
{Vivienne} Westwood se nám všem vryla do pamětí nezapomenutelní svatební róbou, ale také její “Heart Lady Dragon” botičky, taky známé jako Melissa, se stávají nedělitelnou součástí některých svateb už i u nás.
{Kdo} mě zná, moc růžové by u mě v šatníku asi nenašel, ale tento soft odstín opravdu můžu. A nejen na těch růžích.
{Plánujete} venkovní obřad v rustikálním stylu? Určitě by se vám hodila podobná ozdoba do vlasů místo závoje.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba