Nedělní snění

Krásný nedělní podvečer, s příjemným posezením na terase, po příjemně stráveném prodlouženém víkendu s prodlouženými zážitky. A mám za sebou další svatbu, tentokrát se zmiňovaným nádechem levandule. Doslova i obrazně. Stolky na terase nám zdobila voňavá květinka a barevný prim svatby hrála právě jemná fialková barva. Už se těším na to, jak vám ji ukážu. Teď se už jenom hodit do vany a zrelaxovat ubolené nohy. V tomto klobouk dolů před nevěstou, která si svůj den užívala maximálně naplno a ještě ve tři ráno z ní sršela skvělá energie. No a po probuzení pokračovala. Toto mě na nevěstách strašně moc udivuje. Od brzkého rána na nohou téměř celý den, kromě momentu, kdy se nechají nosit na rukou, do pozdní noci nebo časného rána. Pár, ale opravdu jen pár hodin spánku a následuje loučení se s hosty a pořád mají tolik energie. A tak to má být. To je to správné probuzení se do společného života. S úsměvem na rtech a s hřejivým pocitem štěstí.
 

{Na zdraví} novomanželům! Ať jste spolu jenom šťastní.
{Elegantní} ozdoba do vlasů. Použijte místo klasické čelenky nebo korunky tyto přenádherné krystalky, perličky a lupínky.
{A když} už jsme při krystalech, můžete si z nich udělat hlavní prvek vašeho svatebního dne. A věřte nevěřte, hodí se i na zahradu.
{Jednoduchá} krása v podání šedé a růžové, mého oblíbeného chevronu a kreativně připravené tabule. Až to vyráží dech.
{Dnes} vše jenom v jemných odstínech a tónech pastelových barviček, ovšem v tomto případě doplněno o brože, které touto kytici posouvají do úplně jiného levelu.
{Flitrové} střevíčky? Já do toho rozhodně půjdu oběma nožkama. A tyto jako bonus vypadají opravu pohodlně, vhodné k protancování se celým svatebním dnem s lehkostí vánku.
{A připojíme} i kousek toho opravdového luxusu.  Fenomenální pohled.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba