PRÁVĚ ČTETE

{By Lucie} Malá ochutnávka ze svatby Verunky a Zde...

{By Lucie} Malá ochutnávka ze svatby Verunky a Zdeňka

A jsme zpět. S větší energií a chutí ukázat vám ještě mnohem více krásnějších věcí, které se kolem nás dějí. I proto dnes ochutnáte to, čím jsem byla součástí tohoto víkendu. Svatby provoněné bílými pivoňkami, fialkové levandule a plné nádherných barevně doladěných růžiček a hortenzií. Veru se Zdeňkem měli skutečně originální obřad, hlavně díky příjemnému bratrovi Martinová, který to celé osvěžil tím, že nám ukázal nevěstu a ženicha během obřadu zepředu, protože jak sám řekl, proč by měl být jediný, kdo se jim dívá do šťastných tváří a my se musíme dívat jenom na jejich záda.

Musím říci, že to byla opravdu příjemná svatba a ověřila jsem si, že tento den si asi ze všech pozvaných hostů nejvíce užívá otec nevěsty. Byl to opravdu pohled na šťastného člověka, který se bavil do časných ranních hodin. Snad i proto, že všechno klaplo tak jak mělo. Žádné časové skluzy se nekonaly, každý si užíval příjemného sobotního odpoledne na čerstvém vzduchu na terase, se lžičkou a svatební dortem, sklenkou dobrého vínka, ve společnosti veselých svatebních hostů a později pak i na parketu ve víru zábavy. A jak já zbožňuji svatby, kde mají možnost hosté spát přímo v místě konání, ráno po svatbě se setkat s čerstvými novomanželi na chutné snídani a rozebírat dojmy ze svatebního dne. 
Myslím si, že se tato levandulí a pivoňkami provoněná svatba opravdu povedla, a i touto cestou bych Verun a Zdeňkovi chtěla popřát hlavně hodně lásky do společné budoucnosti a poděkovat, že jsem byla součástí tohoto velkého dne a doufám, že se mi podařilo splnit to, co si o svém svatebním dni vysnili.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba