PRÁVĚ ČTETE

Kdopak nám to vyhrál?

Kdopak nám to vyhrál?

Už se doufám nedočkavě těšíte na dnešní příspěvek. Určitě budou šťastné minimálně tři slečny, ale i těm ostatním společně s Ivou Mažgútovou moc děkujeme za to, že jste se zapojili do této soutěže a za vaše skvělé nápady a představy na focení. Je vidět, že jste opravdu kreativní.
A zde jsou už zmiňované výherkyně, které mi opět pomohl vybrat náhodný generátor:
Cena č.3: 40% sleva na foto služby
Michaela F., která napsala:
Moje představa o svatební profilovce je asi taková: chtěla bych se vdávat u moře na pláži a mít tam jen své nejbližší. Pro inspiraci přikládám odkaz s obrázek :        http://trendyweddingideas.com/beach-theme-wedding-ideas/
Cena č.2: “Rande” focení
Lucie J., která napsala:
Inspirativní svatební fotografie si ukládám něco málo přes rok. A to i přesto, že jsem stále nebyla o ruku požádána a přinejmenším další tři roky žádost ani nečekám, protože zatím stále studuji. I když to je děsné klišé, vím, že jsem potkala toho pravého, se kterým hodlám strávit zbytek života – a on se mnou. Zasílám tři fotografie, které jsem vybrala ze své sbírky. Nemám ráda klasické fotografie okresních “profesionálních” fotografů, proto se mi fotky Ivy tak líbí a rozhodla jsem se soutěže zůčasnit. Na té první jsou novomanželé zachyceni na louce. Takové prostředí mám ráda – vysoká tráva, obilí… a protože kolem mého vysněného místa svatby je takových “kulis” spousta, je nafocení podobné fotografie reálné. Na druhé není dvojici vidět do tváře, ale tato fotografie je asi moje nejoblíbenější. Takový pohled do budoucna, nemyslíte? 🙂 A na třetí je jedna z mých nejoblíbenějších rande fotografií – žádné zkoprnělé pózování a křečovité úsměvy, jen přirozenost.
Cena č.1: Celodenní svatební focení
Zuzana M., která napsala:

Naše představa je jednoduchá: zachytit naši báječnou a početnou rodinu v náš den, který bude úplně celý jako vystřižený ze sedmdesátých let. Auta, svatební šaty, hudba, fotky se svatebními fotkami rodičů… Ale myslím, že fotograf to bude mít jednoduché, kde je skvělá parta přátel a rodiny, musí být všechny fotky úžasné!

Společně s Ivou všem výherkyním gratulujeme a já vás poprosím, aby jste se se mnou spojily (lucie@originalnisvatba.cz), abych vám mohla předat potřebné informace.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba